• DOLAR 32,60 %0.35
  • EURO 34,81 %0.16
  • ALTIN 2.505,76 %0.86
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 64.307 %0.6
  • ETHERIUM 3.080 %0.58
12°

Fakro Çatı Pencereleri

Firma Kodu #175
Sektör Online Satış/Sanal Mağazacılık
Adres Ahmetyesevi mahallesi çamlık caddesi sema sokak no:9
URL http://www.fakrocatipencereleri.com
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 16.05.2023
Fakro çatı pencereleri firmamız enerji tasarruflu inşaat, yenilenebilir enerjilerin kullanımı ve su yönetimi dışında hareketlilik ve geleceğe dair yaşam için de yarının ekolojik ve ekonomik taleplerine ilişkin kalıcı katkılarını başlatıyor. Yetkinlik ve yenilikçilik tutkusu Endüstri alanında polimer bazlı çözümlerin sistem ve servis tedarikçisi haline getirdi. Yüksek geliştirme performansı, güçlü yerel satış ve servis organizasyonlarından meydana gelen bileşim sayesinde bu uluslararası grup pazardaki önde gelen tedarikçiler arasında yer alıyor.

Firmamız kurulduğundan bu yana sentetik malzemelere ilişkin özgün deformasyonlarla yeni uygulama alanları geliştirmeyi amaç edinmiştir. Dayanağı ise geleneksel malzemeleri daha etkin polimerlerle ikame etmek ve sistem çözümleri yoluyla müşterilerin faydasına artı değerler sunmak. Sürdürülebilirlik ve gelecek kuşaklara yaşanabilir bir çevre bırakmak için daha ekolojik ve yenilikçi ürünler üretmeyi ilke edinen fakro çatı penceresi sektörünün de lideri ve öncü kuruluşudur.

En değerli unsur insandır anlayışına inanan Fırat, personelinin gerek iş deneyimlerini gerekse kurumsal bilgi birikimlerini artırmak amacıyla sürekli hizmet içi eğitimler düzenlemektedir. Gücünü ve kökünü bu topraklardan alan sektörün lider firmasıdır. Yatırımını bu ülkeye yapar ve milli duruşu önemser. Başarı odaklıdır ve sosyal sorumlukları gözetir. Ülkesinin ve sektörünün gelişimi için bilgiyi teknolojiye dönüştürür.

Bunlar da ilginizi çekebilir