BALIKESİR'de doğru ve dik duruşu nedeniyle hemen her kesimden herkesin görüşlerine saygı duyduğu A.Gafur İnan, hayati tehlikeyi atlattı.

AK Parti'nin Balıkesir'deki kurucu isimlerinden ve uzun yıllar yönetiminde yer alan Gafur İnan, yaklaşık iki haftadır tutulduğu yoğun bakım ünitesindeki tedaviye olumlu tepki verdi.

Hekimler, yaptıkları son değerlendirmede, Gafur İnan'ın tedavisine normal serviste devam edilmesine karar verdi. 

Eşi İlknur İnan'ın duyurduğu güzel haber, sevenlerinin yüzünü güldürdü. 

AK Parti Karesi Kadın Kolları ve Karesi Belediyesi Kent Konseyi Kadın Komisyonu eski başkanı olan İlknur İnan, hekimler başta olmak üzere dualarıyla destek olan dostlarına teşekkür etti.

İlknur İnan, eşi Gafur'un son halini gösteren yukarıdaki fotoğrafı paylaşarak altına şu notu düştü:

"Yer gök dua denilir ya hep sizlerin duaları ve Rabbimizin izni ile kıymetli eşim A Gafur Inan yaklaşık 2 haftalık yoğun bakım sürecini atlatarak serviste tedavisine devam edilmektedir.

Bu süreçte başta devletimizin değerli doktorları hastahanemizin tüm çalışanları olmak üzere, yanımızda olduğunu hissettiren tüm gönül dostlarımıza teşekkür ederiz.

Rabbim hepinizden razı olsun

Rabbim şifa bekleyen bütün hastalara acil şifalar versin"

Sağlık durumunun hızlı iyiye gittiği öğrenilen Gafur İnan'a, acil şifa dileklerimizi iletiyoruz.

ZİYARETÇİ AKINI


Gafur, can dostları arasındaki İbrahim Giresunluoğlu ile Hüseyin Burmalı'yı iki hafta sonra yeniden görünce moral depoladı.  Burmalı, "Allah onu bize bağışladı. Maşallah iyi gördüm. Daha da iyi olacak inşallah. Kısa süre sonra ayağa kalkacağına ve dost meclisindeki o güzel sohbetlerimize kaldığımız devam edeceğimize inanıyor ve dua ediyorum" diyerek ilk izlenimlerini aktardı.

CANBEY DUYARLILIĞI

Bu arada, Gafur İnan'ın yoğun bakımdan normal odaya alındığını eşinin paylaşımından öğrenen çok sayıda dostu, arkadaşı, seveni Atatürk Şehir Hastanesi'ne akın etti. 

Gafur'a geçmiş olsuna giden ilk isimler arasında AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey de yer aldı. 


 

Editör: Haber Merkezi