BALIKESİR önemli bir sembol ismini, değerini kaybetti.

İlimizde hemen her kesimden herkesin sevgi besleyip, saygı duyduğu ünlü iş insanı Faruk Kula vefat etti.

ACI HABER TEZ DUYULDU
İlimiz ekonomisinin önemli yapı taşları arasında bulunmasının yanı sıra ülkenin önde gelen kuruluşları arasındaki Kula Yağ ve Emek Yem Sanayi Ticaret A.Ş. ile Bu Piliç'in sahiplerinden Faruk Kula'nın ölüm haberi tüm şehri yasa büründürdü.

AMERİKAN HASTASİNDEYDİ
Aynı zamanda Balıkesir Ticaret Borsası ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı olan ünlü iş insanı Faruk Kula, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir İstanbul'daki Amerikan Hastanesi'nde tedavi görüyordu.

AKCİĞER AMELİYATI OLDU
Geçirdiği akciğer ameliyatının ardından tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edilen Faruk Kula, bugün saat 14.55 sıralarında hayata gözlerini yumdu. 

AİLE YIKILDI!
Aynı zamanda Ticaret Odası Başkanı olan oğlu Rahmi Kula, hastanede babasının başında bulunuyordu.

Hekimlerin yoğun bakımdan getirdiği haber, ailenin yüreklerini dağladı.

Balıkesir'in dört bir yanında üzüntüyle karşılandı. Tüm sevenlerini göz yaşlarına boğdu.

Köylüsünden kentlisine, zengininden fakirine herkesin gönlüne girebilmeyi başaran, bizim şehirdeki ender insanlardan biri olan Faruk Kula'nın hikayesi için üsteki fotoğrafın üzerine tıklayın.


BALIKESİRSPOR'U

PRESTİJLİ KULÜP YAPMIŞTI

Balıkesirspor Kulübü tarihinin en başarılı yönetimlerinden birine asbaşkanlık yaparak 'sıfır borç', 'kasada para' ile yönetimi devreden Faruk Kula'nın vefatı spor camiasını da derinden yaraladı.

66 YAŞINDAYDI 

Balıkesir'in ekonomi dünyası yanı sıra sosyal, kültürel yaşamının da değerli bir ismi olan Faruk Kula, üç çocuk babası ve 66 yaşındaydı.

Kula'nın vefat haberi, zengininden fakirine, işçisinden patronuna, sanatçısından sporcusuna, köylüsünden şehirlisine, siyasetçisinden sivil toplum kuruluşlarına kadar her kesimde üzüntü yarattı.

CENAZE NE ZAMAN?

Bu arada, cenaze töreni tarihi de belli oldu. 

Faruk Kula’nın cenazesi Cuma günü Paşa Camisinde kılınacak Cuma namazının ardından Başçeşme Mezarlığında toprağa verilecek.

balikesirim.net, merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzüre tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diler

BAL-KES MESAJ YAYIMLADI

Kırmızı-beyazlı kulübün sosyal medya hesaplarından yayımladığı mesaj böyleydi.

Editör: Haber Merkezi