Şehrin iş, siyaset ve spor dünyasına önemli katkıları bulunan ve her kesimden insanın sevgisini kazanan Hasan Şimşek, yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. 

BALIKESİRLİ ünlü iş insanı ve eski siyasetçi Hasan Şimşek, akciğerindeki rahatsızlık sonucu vefat etti. 
Yakalandığı amansız hastalık sonrası İzmir'deki Ege Üniversitesi'nde tedavisine başlanan şehrin tanınmış sanayicilerinden Hasan Şimşek, bugün öğle saatlerinde hayata gözlerini yumdu.  
Şimşek'in vefat habseri kısa sürede duyuldu ve şehirde üzüntü yarattı.

İŞ DÜNYASININ DUAYENLERİNDEN İDİ
Balıkesir ekonomisine uzun yıllardır ciddi katkıları bulunan Hasan Şimşek 72 yaşındaydı. 

Üç Yıldız Çelik Dövme Sanayinin sahibi olan Hasan Şimşek, uzun yıllar görev aldığı Balıkesir Sanayi Odası yanında Balıkesirspor Kulübü yönetiminde de hizmetleri olmuştu.

SİYASETİN DE GÜLEN YÜZÜLDÜ
Balıkesir'de bir dönem DYP il ve merkez ilçe başkanlıkları görevini de üstlenen Hasan Şimşek evli ve 2 çocuk babasıydı.

SEVENLERİ UĞURLADI
Şimşek’in cenazesi, sağlığında hemen hergün sabah namazını eda ettiği Zağnos Paşa Camisinde 13 Ocak Pazartesi günü öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Başçeşme Mezarlığında toprağa verildi.


Cenaze törenine Balıkesir Büyükşehir ile Altıeylül ve Karesi Belediyesi başkanlarının yanı sıra iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Şimşek’in ölümü ailesiyle sevenlerini yasa büründürdü.


Balıkesirspor Genel Kaptanı Sezgin Dedeoğlu (Mavi Kırmızı trişörtlü) yukarıdaki fotoğrafı paylaşıp, "Can dostumu, kardeşimi kaybettim" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi