DEĞİRMENLİ EVLATLARI UNUTULMADI


Bigadiç'in kırsal Değirmenli mahallesi sakinleri, vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna verilen mücadelede 1997'de şehit düşen Piyade Er Erol Çelik ile 2017 yılındaki elim bir helikopter kazasında şehit düşen Ekrem Dereli'yi 5 bin kişinin katıldığı 'köy hayrı' ile andı. 


ŞEHİTLERİMİZE DUA
Binlerce vutundaşımızın katılımıyla gerçekleşen Değirmenli hayrında din görevlileri Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahiler okudu.  


ÇELİK iLE DERELİ YAŞIYOR
Dualar başta Değimenli'nin şehitleri Erol Çelik ile Ekrem Dereli olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhuna ithaf olundu. 


BEŞ BİN KİŞİ KATILDI
Değirmenli Mahallesi muhtarlığı ile sakinlerinin ev sahipliği yaptığı hayra, Bgadiç ve çevre semtlerinden yaklaşık 5 bin vatandaş katıldı. 


YEMEKLER İDİL GRUPTAN
Şehitler anısına düzenlenen hayırda davetlilere  Balıkesirin gurur kaynağı İdil Grup tarafından hazırlanan Çorba, Etli Yemek, Pilav ve tatlı ikram edildi. 
BELEDİYEDEN TEŞEKKÜR


Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu (soldaki) "Köylerimizde geleneksel olarak düzenlenen köy hayırları, köylüler ve çevre yöre halkı arasındaki birlik ve beraberliği arttırıyor.

ALLAH RAZI OLSUN
Bugün burada şehitlerimizi de yad ediyoruz. Bigadiç Belediyesi olarak bu tür etkinliklere katkı koyanları destekliyoruz. Bu etkinliği yapanlardan Allah razı olsun” dedi.


İLÇE PROTOKOLÜ HALKLA BULUŞTU
Bu arada, Değirmenlideki geleneksel hayır yemeği, ilçe protokolünü de vatandaşlarla buluşturdu. 


Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Bigadiç Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, Ak Parti Bigadiç İlçe Başkanı Neşet Akbıyık, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hakkı Kurtuluş Demir, şehitlerimizin yad edildiği yemekte mahalle muhtarları ve ilçe halkıyla kucaklaşma fırsatı elde etti.  > Hasan OVALI | Bigadiç

Editör: Haber Merkezi