Dursunbey Belediyesi araç filosunu genişletmeye devam ediyor. İlçedeki çalışmaları mevcut araçlar ile hızla sürdüren belediye, diğer yandan ise araç filosuna son model yeni araçlar katıyor. Yeni alınan 6x4 iki araç kış aylarında da kar küreme ve tuzlama aparatları ile karla mücadele çalışmalarına da katılabilecek.
Belediye Meclisi’nin Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’a verdiği yetki doğrultusunda Dursunbey Belediyesi  Devlet malzeme Ofisi’nden toplam 622 bin TL’ye iki adet Mercedes Benz Axor 3340 marka kamyon aldı.
Temmuz ayında Devlet Malzeme Ofisi’nden alınan sıfır kilometre ekskavatör’ün ardından alınan yine sıfır kilometre iki kamyon İlçeye getirilerek, sergilenmeye başlandı. DMO’den alınan sıfır kilometre 2 adet 32 Tonluk 6x4 havuz kasa Mercedes Marka damperli kamyonlar Belediye önünde iki gün boyunca sergilenecek.



ARAÇ PARKURUMUZU YENİLEMEYE DEVAM

Yeni alınan kamyonların tanesinin 311 bin TL olduğu öğrenilirken, iki kamyonun toplam fiyatı yarım milyonu aşıyor. Yeni alınan kamyonlar ile Dursunbey Belediyesi’nin araç parkurunun daha da genişlediğini ve hareket kabiliyetinin arttığını belirten Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, “Yeni araçlarımız Belediyemize ve İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun. Faydalı ve güzel işlerde kullanılmasını temenni ediyorum. İmkanlar dahilinde araç parkurumuzu yenilemeye, kullanılabilecek durumda olanları ise bakım ve onarımın ardından kullanmaya devam edeceğiz” dedi.

KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI DAHA MODERN BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜLECEK

Yeni alınan kamyonların özellikle hafriyat ve yol yapım çalışmaların da kullanılacağı belirtilirken, bu araçların kış aylarına da özel olarak hazırlatıldığı bildirildi.
Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan aracın önüne ve arkasına ilave ekipmanlar yaptıklarını belirterek bu ekipmanların karla mücadele için kullanılacağını söyledi.
Başkan Bahçavan “Bu kamyonların önlerine kar küreme aparatı, arka kısımlarına ise otomatik tuzlama aparatı yaptırdık. Geçtiğimiz yıl canla başla sürdürdüğümüz karla mücadele çalışmalarımızı bundan sonra bu araçlarla daha modern ve daha kapsamlı şekilde sürdüreceğiz” dedi.
Editör: Haber Merkezi