Karesi Belediyesi’nin devreye girmesiyle yeniden hayat bulan ve 10-11-12 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan Kurtdereli Mehmet Pehlivan Güreşleri öncesi Balıkesir protokolü, Ankara’da başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere çeşitli ziyaretlerde bulundu.

GRUP TOPLANTISINA KATILDILAR

AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Karesi Belediye Meclis Üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşen AK Parti Grup Toplantısı’na katıldı.

Ankara temaslarında AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey ve Mutlu Aydemir’in de eşlik ettiği Balıkesir heyeti, grup toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli başta olmak üzere Ankara protokolünü kırmızı dipli mum ile 10-11-12 Ağustos tarihlerinde Kareside yapılacak olan Kurtdere Güreşleri’ne davet etti. 

Balıkesir Milletvekillerini Gazi Meclis’te ziyaret ederek, görevlerinde başarılar dileyen Balıkesir heyeti ayrıca MHP İl Başkanı Suat Par ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek, güreşlere davet etti.

BALIKESİRLİ VEKİLLERE TEŞEKKÜR

Ankara temasları ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Grup toplantımızın ardından belediyemizin destekleriyle gerçekleşen ve bu yıl 10-11-12 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan Kurtdereli Güreşlerimize Sayın Cumhurbaşkanımızı bizzat davet etme fırsatı yakaladık. Bu durum bizi fazlasıyla mutlu etti. Kendisinin ata sporumuz olan yağlı güreş başta olmak üzere geleneksel sporlara olan ilgisini biliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız da yağlı güreşe verdiğimiz destek ve davetimizden duyduğu memnuniyeti bizlere iletti. Bu güzel ziyarette ve gerçekleştirmiş olduğumuz temaslarda bizlere çok güzel ev sahipliği yapan sayın milletvekillerimize de teşekkür ediyorum.

Ayrıca MHP Genel Merkezi’nde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye yaptığımız ziyarette bizleri yalnız bırakmayan MHP İl Başkanımız Suat Par’a ve MHP’li Meclis üyemiz Cem Özışıklıoğlu’na da teşekkür ediyorum. ” dedi.

Editör: Haber Merkezi