İVRİNDİ Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, ilçesindeki yaşam kalitesini arttırmak amacıyla Ankara'ya bir kez daha çıkarma yaptı.

CANBEY AYRICALIĞI

İvrindi'ye yapılan bir çok kamu yatırımda imzası bulunan "Balıkesir'in Canbeyi" AK Parti Milletvekili Mustafa Canbey'in organize edip ev sahipliği programda başkan Cengiz, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret etti.

Başkan Yusuf Cengiz ziyarette, İvrindi Millet Bahçesi projesi hakkında bilgilendirdiği Bakan Kasapoğlu'ndan kompleks içerisine yapmayı planladıkları Kapalı Yüzme Havuzu ve spor tesisleri için desteğini istedi.

Cengiz, destek sözü aldığı Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'na, yöreye özgü el emeği göz nuru heybeyi İvrindi'nin şansı olan milletvekili Mustafa Canbey ile birlikte takdim etti.

Başkan Cengiz, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada;  "Ak Parti Balıkesir Milletvekilimiz Sn. Mustafa Canbey ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ettik.
Millet Bahçesi yanına kazandırmayı hedeflediğimiz Kapalı Yüzme Havuzu projesi ve spor tesisleri için verimli bir görüşme gerçekleştirip, Bakanımızdan sözü aldık.
Değerli Bakanımıza samimi karşılamaları ve destekleri sebebiyle teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

ESKİMEYEN DOSTA ZİYARET


Ankara temasları sırasında Yusuf Cengiz, 1989-1990 yılları arası İvrindi Kaymakamı olarak görev yapan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’u ziyaret ederek eski günleri yad etti.
 

Editör: Haber Merkezi