Altıeylül Belediyesinden yapılan açıklama şöyle:

* Belediyemizce Koronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında Başkanlığını Belediye Başkan Yardımcımız Op.Dr. Feyyaz ÇİFTÇİ’nin yaptığı Altıeylül Belediyesi Koronavirüs ile mücadele kurulu oluşturulmuştur.


* İlçemiz genelindeki Aile Sağlığı Merkezleri, ilk ve ortaokullar, pazar yerleri, parklar, eczaneler, camiler ve çöp konteynerleri olmak üzere ilçemizde umuma açık alanlar ve gerekli yerlerin dezenfektasyonunu gerçekleştirilmiş olup, çalışmalar düzenli olarak devam etmektedir.


* Belediyemiz ALGEM birimi vasıtasıyla Sosyal Yardım alan vatandaşlarımızın bu süreçteki ihtiyaçlarını daha kolay karşılayabilmeleri için alışveriş kartlarına aylık olarak yüklenen miktarlar iki katına çıkarılmıştır.


* Belediyemizin kiracısı olan işletmelerden, Koronavirüs ile mücadele kapsamında kapalı kaldıkları süre boyunca kira alınmayacaktır.


* İlçemizde kimsesiz, engelli ve bakıma muhtaç 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının, evlerinde kalmaları adına, 0 533 154 01 01 nolu WhatsApp ihbar hattımıza ve 444 06 09 nolu çağrı merkezimize bildirmeleri halinde belediyemizce karşılanacaktır.

Birlikte mücadele edecek, birlikte aşacağız. Vatandaşlarımıza saygı ile duyurulur!!

Editör: Haber Merkezi