Kıyı Ege Belediyeler Birliğinin Mayıs ayı olağan genel kurul toplantısı, İzmir Konak Belediyesi Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıda Edremit Belediyesi’ni Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, birlik meclis üyeleri Özlem Uysal, Nezahat Salon, Filiz Sırma Uluç temsil etti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Birlik ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, seçime katılan tüm meclis üyeleri ve üye belediye başkanlarına teşekkür etti.

KOMİSYONLAR BELİRLENDİ

Başkan, başkan vekilleri, yedek katip üyeler ve encümenin gerçekleşen oylamalarla belirlendiği toplantıda, plan ve bütçe, mahalli idareler, çevre, kültür ve turizm, imar, kadın fırsat eşitliği, hukuk, sağlık ve organik tarım komisyonları üyeleri de seçildi.

BAŞKAN ARSLAN ENCÜMEN ÜYESİ SEÇİLDİ

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, yeniden birlik başkanı olarak seçilirken, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan birinci başkan vekili, Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan ikinci başkan vekili olarak belirlendi. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Şengel, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ve Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan birliğin encümen üyeleri olarak belirlendi.

Bu arada Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı da komisyonlarda görev aldı.

Editör: Haber Merkezi