Başkan Yücel Yılmaz, görevdeki 2 yılını 4 saat süren toplantıyla değerlendirdiği medya buluşmasında şehre değer katacak iki önemli projenin açılış tarihlerini de açıkladı. 


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz,  “Basın ve Medya Temsilcileriyle Buluşma” adı altında iki yıllık görev süresini değerlendirdi.
Avlu Kongre ve Kültür Merkezindeki buluşmada "A Takımı" tam kadro hazır bulunan Yücel Yılmaz, ilk iki yılında 40 yıllık sorunları çözdüklerini söyledi. Buna örnek olarak imara açılmalarının önündeki engellerin kaldırıldığı Üçpınar ve Karatepe arazilerini gösterdi. 

AÇILIŞ MÜJDELERİ
Avlu 2. etap çalışmalarının devam ettiğini hatırlatan Başkan Yücel Yılmaz, Çamlık Rekreasyon Alanı ve Zağnos Paşa Camii ve Kent Meydanı Projesiyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

ÇAMLIK KADİR GECESİNDE


"Çamlık Rekreasyon alanının yapımı tamamlandı. Müteahhitten teslim aldık. Yakında vatandaşların kullanımına açacağız. Kadir Gecesinde da  Hilal Minareli Camiinde namazımızı kılabileceğiz.  

PAŞA CAMİİ 9 NİSANDA


Zağnos Paşa Camisi çevre düzenleme işinde de sona gelindi. Hava koşullarını dikkate alarak açılışını 9 Nisan'da yapacağız. Cuma Namazımızı yeni meydanda kılacağız.”

Editör: Haber Merkezi