Hayat insana sunulmuş bir armağan. Rabbimin verdiği bu hayatı kimimiz 70, kimimiz 50, kimimiz 90 ama mutlaka yaşıyoruz. Hayallerimizle yaşıyoruz. Ama tabi hayallerimizi bazen sekteye uğratan işler de oluyor bu hayatta.

Özellikle 2020 gibi. Neler olmadı ki? Bir acayip yıl 2020. Deprem var, sel var. Ne yok ki insanı zora sokan ve sevdiklerinden ayıran. Ama kara gün kararıp durmayacak. Bu zor günlerde elbet geçecek.

2021, 2020’den daha güzel olacak. Çünkü bizler inanmış insanlar olarak asla yeğse düşmeyen, asla gelecekle ilgili umutsuz olmayan varlıklarız.

Onun için rabbimden diliyorum ki, hepimize sağlık versin, hepimize afiyet versin, hepimize güzellikler versin,

Bizler şehrimizde doğal şehir Sındırgı’da bu sıkıntıları belki en az atlatan insanlarız. Ama kimimizin dükkânı kapandı, kimimiz işinden oldu, kimimiz ise maalesef sevdiklerinden. Her an kenetlendik, bir olduk, birlikte yaralarımızı sarmaya çalıştık.

Sındırgı’mızı güzel günlere hazırlamak adına çalışmalarımızı da aralıksız sürdürdük. 2020’de birçok projeyi hayata geçirdik, başlattık.

2021 ise Sındırgı’da güzelliklerin gözle görüldüğü, doğal şehrin yeni projelerle daha güzel bir hale geldiği yıl olacak. 2021’i heyecanla umutla bekliyoruz.

Doğal şehir Sındırgı’dan bütün dünyaya huzura sağlığa mutluluğa hoş geldin 2021 yılı.

Sevgiyle, saygıyla, sağlıkla, mutlulukla olsun. Bütün güzellikler bizimle olsun, yeni yılınız kutlu olsun.” 

Editör: Haber Merkezi