Kadınlar için asil giyimin öncü parçaları arasında yer alan kalem etek modelleri, kullanım itibariyle oldukça rahattır. Kalem olarak adlandırılmasının en önemli sebebi ise, bele oturan ve belden aşağıya dar ve fit kalıp şeklinde inen bir kesime sahip olmasıdır. Bakıldığı gibi bedeni kalem gibi ince gösteren bu etek modellerinde yazlık pamuklu kışlık ise triko kumaşlar tercih ediliyor. Pantolon giymekten hoşlanmayan tüm bayanlar için bu etek modeli hem özel hem de spor kombinlerde tercih ediliyor.

Siyah Kalem Etek Modelleri

Daha çok koyu renk tonlarının ve siyah rengin kullanıldığı kalem etek modellerinde en fazla koyu renk tercih edilmesinin nedeni daha fit görünüm veriyor olmasıdır. Giyildiği zaman hem bedeni yumuşak bir şekilde kaplayan hem de son derece rahat hareket etmenize olanak sağlayan nadide parçalardır. Yüksek bel ya da kemerli düşük bel olarak iki türe ayrılır. Kemer ya da kendi kumaşından tasarlanan kuşakları kullanabilir ya da sade bir şekilde kombinleyebilirsiniz.

Desenli Kalem Etek Modelleri

Desenli kalem etek modellerinde kullanılan desenler ise daha çok ekose, çizgi ve puantiye desenidir. Modaya her zaman daha fazla damga vurmakta olan bu etek modellerini istediğiniz ödeme seçeneğinden faydalanarak temin etmek istediğinizde https://www.dilvin.com.tr/kalem-etek-modelleri adresine girebilirsiniz. Bedeninize, alışverişe ayırdığınız bütçenize ve tarzınıza en uygun parçalar güncel stoklarıyla burada yerini alıyor.

.

Editör: Haber Merkezi