Artık küpe kavramı günümüzde bayanlar için oldukça değişik bir hal almıştır. Geçmişte kullanılan sade ve az özelliği bulunan küpeler bugün değişik tasarımları ve kullanımları açısından farklı bir yerdedir. Bayanlar estetik açıdan aksesuar olan küpelerini seçimlerinde kulaklarını kulağın bilindik yer dışında kıkırdakların deldirerek kullanıyorlar. Kıkırdak küpe kullanımı sıkıştırma, mıknatıslı modelleri şeklinde oluyor. 

Kıkırdak Küpe Özellikleri Nelerdir?

Kıkırdak küpe genellikle bayan ve erkekler de kulağını deldirmekten korkan kişiler ya da deldirme işlemini tercih etmeyen kişiler kullanıyor. Bu tasarım sıkıştırmalı kıkırdak küpe olarak biliniyor. Şekil olarak iki ucu tam birleşik olmayacak şekilde tasarlanmıştır. Kulakların kıkırdak kısmına geçirilip hafifçe sıkıştırılarak kullanılır. 

Kıkırdak küpe deliksiz modeller genellikle şu şekildedir. Geometrik formlar üzerinde yer alan halka veya kare gibi şekil ve figürlerden oluşur. Kıkırdak küpe kulak deldirilmesi sonucunda kullanılırsa; değişimleri kişi için kullanmaya başladıktan tahmini 10 gün sonra değiştirmek gerekiyor.

Kıkırdak Küpe İşçilik Özellikleri Nelerdir

Kıkırdak küpeler tıpkı diğer takı ve aksesuarlar gibi aksesuara renk ve canlılık katan birtakım taşlardan oluşur. Bu taşlar  lapis, jade gibi doğal ve değerli mücevher taşlarıdır.Ayrıca kıkırdak küpe tasarımının hepsinde küplerdeki zincirlerin pirinç üzerleri mutlaka altın kaplama kullanılmıştır.

Kıkırdak Küpe Şekil Özellikleri Nelerdir.

Kıkırdak küpelerin son dönem moda tasarımları uzunluk olarak 2.3 cm, kulak genişlik olarak 1.5 cm ve ağırlığı 4.7 gram olarak üretiliyor.  

Sizlerde değişik tasarım ve kullanımı olan kıkırdak küpe ürün ve özellikleri hakkında  https://www.shopmonreve.com/kategori/kikirdak-kupe bu adresten bilgi alabilirsiniz .Ayrıca kıkırdak küpe ve çeşitli ürünlerini buradan inceleyebilir ,tüm deldirme ve küpe takım işlemleri soruları için yetkililere ulaşabilirsiniz.  

Editör: Haber Merkezi