Lohusalık süreci hemen doğum itibari ile başlar ve yaklaşık 40 gün kadar sürer. Doğum sonrası vücutta meydana gelen farklılıklar, ödeme neden olur ve anne üzerine göre, rahat kıyafet bulmakta güçlük çeker. En önemli parçalardan biri de lohusa gecelik modelleridir. Bu gecelikler, özel olarak üretilir ve annenin konforlu bir süreç geçirmesini sağlar.

Gerek rahatlığı gerek kalitesi ile emzirme rahatlığı da sağlar. Lohusa gecelik modelleri çeşitli renk ve modelde olabilir. İsteyenler takım şeklinde alarak, daha estetik bir görüntü elde edebilir. Hem pijamalı hem de sadece gecelik olan modeller bulunur.

Lohusa Gecelik Fiyatları

Lohusa gecelik fiyatları değişiklik gösterir. Kaç tane parçadan oluştuğu ve kumaş kalitesi çok önemlidir. Set halinde satılan modellerin fiyatları oldukça pahalıdır. Tekli ya da içli dışlı olan modeller, daha uygun fiyatlıdır. Ürün seçimi yapılırken, mutlaka kaliteli olmasına dikkat edilmesi gerekir. Kalitesiz ürünler terlemeye ve rahatsızlığa neden olabilir.

Tüm lohusa gecelik modellerini https://www.lohusasepeti.com/lohusa-gecelik sitesinden bulabilir, güvenli bir alışveriş yapabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi