Pırlanta bileklik modelleri, hediye olarak alabileceğiniz en güzel aksesuarlardan biridir. Farklı karatlarda ve farklı büyüklükteki pırlanta bileklikler şıklığın göstergesidir. Özellikle nişan ve düğün hediyesi olarak da alınabilen ışıltılı ve sade armağanlardır.

Tarza, yaşa ve karaktere uygun olarak üretilen pırlanta kolye modelleri de farklı taşlar kullanılarak üretilir. Sade görünümlü ancak asil ışıltılara sahiptirler. Farklı şekillerde tasarlanan modellerde en fazla kullanılan şekiller özellikle kar taneleri, kalpler, balon şekilleri, isimler, harfler ve sayılar olabilir. Farklı renklerde de seçebileceğiniz bu şekiller ile giyeceğiniz kıyafetlere ve gideceğiniz yerlere de uyum sağlayabilirsiniz.

Tektaş Modelleri

Yakut, zümrüt ve safir gibi değerli taşlar kullanılarak yapılan renkli taşlı pırlanta yüzükleri de tercih ederek eşsiz bir görünüme sahip olabilirsiniz. Renkliliği ve renkli taşları seven kişiler için en uygun tektaş modelleri renkli tektaşlardır.

Evlilik teklifi için kullanılan yüzüklerden biri de çift taşlı yüzüklerdir. Farklı boyuttaki iki pırlantanın orta taş olarak kullanılmasıyla ortaya çıkan bu yüzüklerin gövdesi altın ve tamtur pırlantalarla süslenir. Sade ve taşlarla aynı renkte bir alyansta kullanılabilir.

Siyah gövdeli tektaş modelleri ise en yeni alyans modelleridir. Sade ve elegant görünümüyle kendine hayran bırakan model, damla kesim pırlantalıdır ve siyah gövdeye sahiptir. Bunun yanında ince gövdeli tektaş yüzükler de minimal tasarımlarından hoşlanan kişiler tarafından tercih edilir. İnce gövdesi ve zarif ve minik taşıyla hoş görünen modellerdendir. 3 farklı renkte yapılırlar ve evlilik teklifi için kullanılmaya uygundur.

Beştaş Yüzük Modelleri


 

Zümrüt kesim beştaş modeller, ışıltılı ve göz alıcıdır. Evlenmeden önce sağ elinizin yüzük parmağına, evlendikten sonra ise sol elinizin yüzük parmağına takacağınız zümrüt kesim beştaş yüzükler ile dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Vintage beştaş yüzükler iki şeritlidir ve sıralı pırlanta tasarımlarına sahiptir. Yuvarlak kesim pırlantalı model, nostalji severlerin de dikkatini çekiyor. Sarmal beştaş yüzükler de modern tasarımlı mücevherlerdir. Sarmalların içine yerleştirilen pırlanta taşlar ile şıklığı yakalayabilirsiniz. Siz de göz alıcı olmak istiyorsanız Bluediamond sitesinden tarzınıza uygun olan istediğiniz model pırlantayı satın alabilirsiniz.

Siz de göz alıcı olmak istiyorsanız Bluediamond sitesinden tarzınıza uygun olan istediğiniz model pırlantayı satın alabilirsiniz.

Siz de göz alıcı olmak istiyorsanız Bluediamond sitesinden tarzınıza uygun olan istediğiniz model pırlantayı satın alabilirsiniz.

Siz de göz alıcı olmak istiyorsanız Bluediamond sitesinden tarzınıza uygun olan istediğiniz model pırlantayı satın alabilirsiniz.


 


 

Editör: Haber Merkezi