Yüzük denince her kadının aklına farklı modeller gelebilir. Son yıllarda en çok tercih edilen ise pırlanta tek taş yüzükler olmaktadır. Tam ortada yer alan elmastan kesilerek çıkarılan taşlar konulmaktadır. 0.1 ile 2 karat arasında değişen büyüklüklerde tek taş seçenekleri koleksiyon içerisinde yer almaktadır.

Yüzük modelleri içerisinde farklı karatlarda olmasının yanında iki pırlanta taştan oluşan sizi ve kalbinizin sahibi sembolize eden tasarımlarda yapılmaktadır. Daire formunun dışında oval şekilde veya yüzüğün bir bölümünde iki bölünün pırlanta ile birleştiği modellerde farklı bir seçenektir. Klasik bir pırlanta tek taş istemeyenler için hayal gücünün bütün sınırları zorlanarak çok daha özel tasarımlarda hazırlanmaktadır.

Pırlanta Tek Taş Modelleri

Yüzüğün çevresinde de taşların bulunduğu modellerden baget şeklindeki yüzükler içerisinden aradığınız yüzüğü kolaylık ile bulabilirsiniz. Evlenme teklifi etmeyi düşünüyorsanız, nişanlanacak ya da önemli bir gün yaklaşıyor ise hediye arama telaşına girmenize gerek yoktur. Yüzük modellerinin içerisinde aradığım tam da bu diyeceğiniz hediyeyi seçebilirsiniz. Yapmanız gereken ise sadece https://www.lizaypirlanta.com/pirlanta-tektas-yuzuk sayfasına girmektir. Rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi