Balıkesir'de sağlığındaki sağlıksız manzarayı gözler önüne seren son vakanın kurbanı 38 yaşındaki bir kadın oldu. 
Balıkesir Bakkallar ve Bayiler Odası çalışanlarından Dilek Bezcioğlu, yakalandığı amansız hastalığa deği, peşi sıra devam eden ihmaller zincirine yenik düştü. 

SEVENLERİNİ YASA BÜRÜNDÜRDÜ
Çevresinde neşe ve hayat dolu biri olarak bilinen Bezcioğlu, genç yaşta vefatıyla ailesi başta olmak üzere  Bakkal ve Bayiler camiasını yasa büründürdü.  Bezcioğlu'nun cenazesi 17 Ekim Perşembe günü Zahire Pazarı Camisinde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Başçeşme Mezarlığında toprağa verilecek. 

KANSERE, FITIK TEŞHİSİ
Bir çocuk annesi kadının ölümü, sağlıktaki dramatik manzarayı bir kez daha ortaya koydu. 
balikesirim.net muhabirinin derlediği bilgiye göre, Dilek Bezcioğlu'na rahatsızlık belirtilerini hissetmesi üzerine gittiği sağlık kuruluşunda bel fıtığı teşhisi konuldu. Fizik Tedaviye yönlendirildi. 

GEÇ KALINDI
Bir süre gördüğü fizik tedaviden sonuç alamayan genç kadını ailesi, öneri üzerine Tekirdağ'daki sağlık kuruluşuna götürdü. 
Burada yapılan tahlil ve tekkiklerde 'meme kanseri' olduğu ortaya çıkan Bezcioğlu, geç kalınan tedavi üzerine hayata gözlerini yumdu. 

ODA BAŞKANINDAN TAZİYE MESAJI


Bu arada Balıkesir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Hasan Yançıl, oda personeli  Dilek  Bezcioğlu'nun vefatıyla ilgili taziye mesajı yayımladı. 
Yançıl, "Dilek hanım ilişkilerini sevgi ile yoğuran etrafına pozitif enerji dağıtan bir kişiydi. Sevenlerin çok olduğunu biliyorum. Baş sağlığı diliyorum.
Aramızdan erken ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyorum.


Ruhuna Fatiha bağışlayalım inşallah." ifadeleriyle üzüntüsünü paylaştı. 

Editör: Haber Merkezi