GÖREVİ TESLİM ALDI 

İzmir İl Sağlık Müdürü olarak atanan Op. Dr. Mehmet Burak Öztop, görevi önceki İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bediha Salnur’dan devraldı. Yapılan devir teslim törenine İl Sağlık Müdürlüğü Başkanları ve Başkan Yardımcıları da katıldı.

“İzmir’de çok güzel işler yaptınız, inşallah üstüne koyarak bizler de daha iyi işler yapmaya çalışacağız.” diyen İzmir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Mehmet Burak Öztop, Uzm. Dr. Bediha Salnur’a şimdiye kadar yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

BALIKESİR'E İFTAR YEMEĞİYLE VEDA ETTİ

Bu arada İzmir'e atanması nedeniyle İl Sağlık Müdürü M. Burak Öztop için Balıkesir'de iftar yemeği  verildi. Vali Ersin Yazıcı'nın ev sahipliği yaptığı iftar organizasyonunda konuşan Öztop; "Balıkesir'de görev yapmak gerçekten çok büyük bir mutluluktu benim için. Çalıştığım insanlar güzelse ortam güzel olur, ben hep güzel insanlarla çalıştım ve şuan burada olmaktan çok mutluyum." dedi.

VALİ'DEN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Vali Yazıcı ise, İl Sağlık Müdürü M. Burak Öztop ile birlikte çalıştıkları süre zarfında sağlık alanında ciddi yatırımlar gerçekleştirdiklerini söyledi. 
Öztop'a yeni görevinde başarı dileyen Vali Ersin Yazıcı; "İl Sağlık Müdürümüz M. Burak Öztop'a yeni görev yerinde başarılar diliyorum, kendisiyle çok başarılı ve keyifli bir çalışma ortamı yaşadık. Müdürümüze Balıkesir'e yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki gittiği yerde de burada gösterdiği performansı ve başarıyı gösterecektir. Özel yaşamında ise sağlık ve mutluluklar diliyorum." diye konuştu.


Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Mustafa Canbey'in de aralarında bulunduğu protokol üyelerinin katıldığı iftar yemeğinde  Vali Ersin Yazıcı, yaptığı hizmetler anısına İl Sağlık Müdürü M. Burak Öztop'a başarı belgesi verdi.
İftar programı sonrası İl Sağlık Müdürü M. Burak Öztop veda yemeğine gelen misafirler ile tek tek vedalaşarak helallik istedi.

İŞTE BALIKESİR'İN YENİ SAĞLIK MÜDÜRÜ

 Öztop'un İzmir'e atanması üzerine Balıkesir'de boşalan koltuğa Aydın İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz atandı. 

Aydın'da veda ziyaretlerine başlayan Yavuzyılmaz'ın önümüzdeki bu hafta içinde Balıkesir'deki görevine başlaması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi