Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kalp Damar Cerrahı Bölümü üyesi iken Balıkesir'e ataması yapılan Doç. Dr. Volkan Yüksel, ilimize gelerek nöbeti teslim aldı. 

Yeni Başhekim Volkan Yüksel, 2008-2010 yılları arasında Balıkesir Devlet Hastanesinde görev yapmıştı.

Balıkesir'deki görevine başlaması sonrası ilk olarak İl Sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin ile birlikte Vali Hasan Şıldak'ı ziyaret eden Volkan Yüksel, ardından da Sağlık Müdürlüğü A Takımını makamında ağırladı. 

VOLKAN YÜKSEL KİMDİR?

1976 yılında Kocaeli'de doğan Doç. Dr. Volkan Yüksel, ilk ve orta öğrenimini Kocaeli'de tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2000 yılında mezun oldu.

2001-2007 yılları arasında Trakya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı'nda uzmanlık eğitimini tamamladı.

Sonrasında 2008-2010 yıllarında Balıkesir Devlet Hastanesi'nde görev yapmıştır.

2011 yılında Trakya Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak göreve başlamış, 2015 yılında Kalp ve Damar Cerrahisi Doçenti unvanını almıştır. Ulusal ve uluslararası dergilerde 100'ün üzerinde yayınlanmış makale ve bilimsel toplantılarda sunulmuş bildirileri bulunmakta olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Mayıs 2021 tarihi itibarıyla Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Başhekimi olarak görevine başlamıştır.

Doç. Dr. Volkan YÜKSEL evli ve iki çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi