AK Parti Milletvekili Adayı Av. Adil Çelik, doğduğu topraklara çıkarma yaptı. İlk önce Mustafa Gül isimli vatandaşın ışıklar Mahallesinde verdiği iftara katılan Çelik, daha sonra Kocaavşar’a geçti. 
Mahalle girişinde çok büyük bir kalabalık ve halk tarafından hazırlanan meşaleler ve pankartlar eşliğinde giriş yapan Çelik “sen bizim gururumuzsun” diye tezahüratlarla ayakta alkışlandı. Anne ve babasının elini öpen Çelik, daha sonra kahveleri ve işyerlerini dolaştı.  
Karesi İlçe Başkanı Mesut Baytekin, İvrindi İlçe Başkanı Recep Akantaş, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Zahid Bayram, Aday adayları Hülya Kamçı ve İsmail Köse, İbrahim Aydın ile çok sayıda vatandaşın katıldığı coşkulu mitingde bir konuşma yapan Milletvekili Adayı Av. Adil Çelik, coşkulu karşılama için  hemşehrilerine "Bugün herkes burada, hepinizden Allah razı olsun" diyerek teşekkür etti. 
Çelik şöyle konuştu: 
"İl başkanlığım döneminde köyümüz için elimizden geleni fazlasıyla yaptık. Önümüzde seçim var, yine el birliği ile hep beraber çalışacağız. Sadece köyümüze değil, ilimize, ülkemize hizmet etmek için çok çalışacağız. 
Kocaavşarlılar kendi bağrından çıkan, kendi evlatları olan bizlere sahip çıkacaktır. Bu sebepten dolayı da parti ayrımı olmayacağını düşünüyorum. İçinizden birini almışlar listenin en başına koymuşlar ve milletvekili yapmaya aday göstermişler. İlk önce bana kendi halkım sahip çıkmalıdır. 
Köyümüzün sıkıntılarını da biliyorum, inşallah en kısa zamanda bunları da çözeceğiz. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a da Kocaavşar’a ayrı önem verdiğini biliyorum, kendisi buraya çok iyi hizmetler yaptı, ayrıca teşekkür ediyorum. 
Her seçim dönemi zordur. Bu zamana kadar yaptık, insanlar yeni hizmetler bekliyorlar, ne yapacaksın diye soruyorlar.
 AK Parti  2002 yılından bu yana birçok hizmetler yaptı. Sağlıktan, eğitime, yollardan, barajlara, gencinden, yaşlısına her alanda ki yaptıklarımız ortadadır. Yapmaya da devam edeceğiz.  

Eskiden yokluk vardı, şimdi ise bizim sloganımız olan birlik, bereket, bolluk var. Kocaavşarlı insanımız çalışkandır, toprakları berekettir. Adımız tüm Türkiye’de duyulmuştur. 
24 Haziran’da tüm herkesten Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’ye destek istiyorum.” 

STK'LARDAN "DEVAM" MESAJI
Milletvekili Adayı Av. Adil Çelik, seçim çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Balıkesir’i adeta karış karış gezerek sıkılmadık el bırakmayan Çelik’in bu seferki durağı Karesi İlçesi oldu. 
Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’ni ziyaret eden Çelik, AK Parti'nin seçim çalışmaları hakkında BESOB Başkanı Fehmi Erdem ve yönetim kurulu üyelerini bilgilendirerek "BESOB'da Balıkesir'e hizmet eden, çalışan kardeşlerimle birlikteyiz. İl başkanı olduğum dönemlerde de yanı ekip arkadaşlarımızla beraber çalıştım. 24 Haziran'da milletimizin kararı, teveccühü ile Balıkesir'imize hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Esnafımızın da sorunlarını karşılıklı görüşerek hep beraber çözeceğiz. Önemli olan Balıkesirlilerin refahı, iyiliği doğrultusunda çalışmak" dedi. 
BESOB ziyaretini tamamlayarak çarşıda esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileyen AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Av.Adil Çelik daha sonra Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula’yı ziyaret etti. Balıkesir’in gün geçtikçe ticaret hacminin arttığına dikkat çeken Çelik, “ilimize yatırım yapmak isteyenler için burası bulunmaz bir velinimettir. Gerek STKlar ile gerekse oda ve borsalarımız ile hep birlikte çalışmalıyız. Bizim ortak paydamız Balıkesir’dir.” dedi.
Editör: Haber Merkezi