Göreve atanmasıyla teşkilatların yanı sıra parti tabanına yeni bir heyecan kazandıran Ekrem Başaran, 50 isimden oluşan yönetiminden 15 kişik yürütme kurulunu belirleyip kamuoyuna açıkladı.


KIRILAN GÖNÜLLERİ TAMİR EDECEĞİZ

İl başkanlığındaki toplantıda ekip arkadaşlarını tanıtan Ekrem Başaran, "Vazifemiz sorumluluğumuz ağır ve bir o kadarda onurlu" diyerek öznesi Balıkesir olan her konunun tarafı ve takipcisi olacaklarını tekrarladı.

Başaran şöyle konuştu: 

"Kırılmış olanlar varsa gönüllerini alacağız. Davamıza ilk günkü aşkla, gayretle, azimle, samimiyetle eski arkadaşlarımızıda çalışmaya devam etmeleri noktasında onları motive edeceğiz. 

Bu bize hem güç katacak, hemde metal yorgunluğuydu diye ifade edilen her türlü sıkıntıyı bertaraf etmek adına da gayret olmuş olacak. 

Gönüller tamir oldukça, gönüller birlikte beraber oldukça bunun Cenabı Hak tarafından ayrı bir bereketle ödüllendirileceğine inanıyorum."

YÜRÜTME KURULU BELLİ OLDU

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, yönetim kurulunun ilk toplantısında yürütme kurulunun da belirlendiğini açıkladı.

Buna göre, AK Parti'nin Ekrem Başaran başkanlığındaki 'A Takımı' şu isimlerden oluştu:

Özkan Savran, Haydar Aydın, Serkan Papaker, Hasan Saraç, Kemal Büyükakın, Nurten Aslan, Ahmet Acaroğulları, Mahmut Kurşun, Seyit Alper Kaya, Cüneyit Kaba, Hakkı Erdem, İlyas Kapısız, Mehmet Fatih Beyoğlu, Vahdettin Çiftçi, Mustafa Çanakçı ile Kadın Kolları Başkanı Türkan Buğra, Gençlik Kolları Başkanı  Muhammed Zahid Bayram'dan oluşuyor

Editör: Haber Merkezi