AK Parti Balıkesir’de 10 Şubat 2021 tarihinde gerçekleştirilen İl Kongresinde mevcut Başkan Ekrem Başaran güven tazeleyerek yeniden İl Başkanlığına seçildi.

İl Başkanı Ekrem Başaran liderliğinde Avlu Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen olağan yönetim kurulu toplantısında  İl Yönetim Kurulu asil üyeleri, İl Yedek Yönetim Kurulu üyeleri, İl Disiplin Kurulu asil ve yedek üyeleri, İl Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu asil ve yedek üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı ve İl Gençlik Kolları Başkanı bir araya geldi. 


Yürütme Kurulunun açıklandığı toplantıda tüm teşkilat fotoğraf çekilerek birlik ve beraberlik içinde tek vücut olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Toplantıda konuşma yapan İl Başkanı Ekrem Başaran; “Kurmuş olduğumuz yeni il Yönetim Kurulumuzla Kuva-yi Milliye Şehrimiz Balıkesir için güzel projelere imza atacağız. Bunu yaparken de gönülden gönüle köprüler kurmaya devam edeceğiz.

Önümüzdeki 2023 seçimlerine kadar her an seçim olacakmış gibi tüm Yönetim Kurulu üyelerimizden Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımızdan İlçe Belediye Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, Meclis Üyelerimize, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımızdan yönetimlerine teşkilat olarak ciddi, disiplinli ve en önemlisi gayret ve samimiyetle çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.
 

İl Yürütme Kurulu şu isimlerden oluştu:

Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı İl Başkan Vekili; Vahdettin Çiftçi

Teşkilat Başkanı; Mustafa Çanakçı

Tanıtım Medya Başkanı; Hüseyin İlhan

Seçim İşleri Başkanı; Yusuf Erarslan

AR-GE Başkanı; Ahmet Acaroğulları

Mali ve İdari İşler Başkanı; Seyit Alper Kaya

Sosyal Politikalar Başkanı; Nurten Arslan

Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı; Nuri Çakmak

Yerel Yönetimler Başkanı; Cüneyt Ermişler

Ekonomik İşler Başkanı; Sezai Doğan

Dış İlişkiler Başkanı; Cüneyit Kaba

Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı; Bekir Yurttekin

İnsan Hakları Başkanı; Hakan Aka

İl Sekreteri; Mehmet Fatih Beyoğlu

İl Kadın Kolları Başkanı; Meral Cengiz

İl Gençlik Kolları Başkanı; Muhammed Zahid Bayram


Avlu Kültür ve Kongre Merkezindeki toplantının ardından yeni ekip bir arada fotoğraf çektirdi.

Editör: Haber Merkezi