AK Parti Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanlığı'nda nöbet değişimi oldu.


Türkan Buğra(solda) bayrağı Pazartesi günü yeni başkan Meral Yıldız Cengiz'e devredecek:

Belgin Gökçe Uygur'un milletvekilli seçilmesinin ardından Ekim 2018'de Ak kadınların Balıkesir'deki liderliğine getirilen İnşaat Mühendisi Türkan Buğra, görevinden ayrıldı.

Buğra'nın yerine teşkilatın nefer isimleri arasındaki Meral Yıldız Cengiz atandı.

Geçmiş dönem Kadın Kollarında görev yapan Cengiz, mazbatasını Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam'ın elinden alarak görevine başladı.

İL Başkanı Ekrem Başaran, Kadın Kollarının çiçeği burnundaki lideri Meral Yıldız Cengiz'i tebrik eden ilk isim oldu.

Başaran," Meral Yıldız Cengiz başkanımızı tebrik eder, yeni görevinde başarılar diliyorum. Bayrağı devreden Türkan Buğra başkanımıza bugüne değin yaptığı fedekarca çalışmalarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

DEVİR TESLİM PAZARTESİ GÜNÜ

AK Parti Kadın Kolları Devir-Teslim Töreni hakkında il başkanlığından yapılan açıklama şöyle:

AK Parti’de Kadın Kollarında devir teslim töreni heyecanı yaşanıyor. İl Başkanı Ekrem Başaran, Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur ve Mutlu Aydemir’in de katılacağı bir toplantı ile yeni ve eski kadın kolları devir teslim töreni gerçekleştirilecek. Avlu Sergi Salonunda yapılacak toplantı, yeni atanan Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz’in de kamuoyu karşısına çıkacağı ilk toplantı olacak.

VEKİLLER ve BAŞKANLAR TAM KADRO

Pazartesi günü yapılacak toplantıya Milletvekilleri, Adil Çelik, Belgin Uygur ve Mutlu Aydemir ile Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları ve Gençlik kolları ile İlçe Kadın Kolları Başkanları da katılacak.

Basın mensupları ile bir araya gelinecek toplantıda, konuşmalar ve devir teslim töreni gerçekleştirilecek.

TARİH : 8 Haziran 2020 Pazartesi

SAAT : 15.00

YER : Avlu Sergi Salonu- (Balıkesir Kent Konseyi Hizmet Binası)

Editör: Haber Merkezi