Balıkesir'de AK Parti'nin  Ayvalık, Gömeç, Burhaniye, Karesi ve İvrindi ilçe başkanları görevlerinden istifa etti. Yeni dönemde aday gösterilmeyecekleri öğrenilen isimlerin istifa haberini il başkanı Ekrem Başaran duyurdu. 

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, 20 ilçe ilçe başkanıyla parti binasında bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Başaran, toplanının ardından yaptığı açıklamada, 5 ilçe başkanının sağlık problemleri ve iş yoğunluğu sebebiyle görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu.

Toplantıda, ilimiz ve ilçelerdeki konuların masaya yatırarak değerlendirmelerde bulunduklarını açıklayan il başkanı Başaran, ayrıca yaklaşan kongre sürecinin de istişare edildiğini aktardı.

5 BAŞKAN İLE YOLLAR AYRILDI

Sosyal medyadaki hesabından yaptığı açıklamada Ekrem Başaran, "Bu noktada sağlık problemlerini, iş yoğunluğunu ve diğer sebepleri gösteren Ayvalık, Gömeç, Burhaniye, Karesi ve İvrindi ilçe başkanları, devam etmeme kararı aldıklarını ve müsaade istediklerini ifade etti. Biz de kendilerine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz." ifadesini kullandı.
 

BAŞARAN İSTİFA HABERİNİ BÖYLE DUYURDU

Editör: Haber Merkezi