AK Parti Balıkesir Teşkilatının "Büyük Aile" iftarı, eski-yeni başkanları, milletvekillerini, il-ilçe yöneticilerini, gençlik ve kadın kolları başkanlarını gönül sofrasında buluşturarak güç gösterisi yaptı.

AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, partinin kuruluşundan bu yana teşkilatlarda görev alan isimlerle kucaklaşmanın mutluluğunu dile getirdi.   


 

"30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi çalışarak, yaşayarak, milletimizle hemhal olarak geçirdik." diyen Başaran, sahaya indiklerinde vatandaşların umudunun, beklentisinin AK Parti'de olduğunu bir kez daha gördüklerini aktardı.  Başaran, "Biz büyük Türkiye yolunda aynı heyecanı paylaştığımız bütün hemşehrilerimizi partimize bekliyoruz." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ise,  "Sizlere Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını getirdim" sözleriyle başladığı konuşmasında, Balıkesir'de teşkilatların yaşadığı heyecana ortak olmaktan duyduğu mutluluğu paylaştı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Türkiye'nin dünyada odak noktası haline dönüştüğüne dikkat çeken Demiröz, "Cumhurbaşkanınızla övünebilirsiniz. O bir dünya lideri. İnşallah 2023'te hep beraber Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar Cumhurbaşkanı seçeceğiz." dedi.

Programda partiye yeni katılan İsmail Ok da kısa bir konuşma yaparak partilileri selamladı. 

İftar programına Demiröz'ün yanı sıra AK Parti Balıkesir milletvekilleri Adil Çelik, İsmail Ok, Yavuz Subaşı, Belgin Uygur, Mustafa Canbey, Pakize Mutlu Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz,  ilçe belediye başkanları, ilçe teşkitlarının başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Ak Parti'nin eski ve yeni yöneticilerinin dayanışmasına sahne olan "Büyük Aile" iftarında partililer, İl Başkanı Ekram Başaran ile günün anısına fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı.

Ak Parti'nin eski ve yeni yöneticilerinin dayanışmasına sahne olan "Büyük Aile" iftarında partililer, İl Başkanı Ekram Başaran ile günün anısına fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı.


 

Editör: Haber Merkezi