AK Parti Balıkesir teşkilatları ve  belediye başkanları “Türkiye için; GÜVEN ve İSTİKRAR” mottosuyla gerçekleşen Ak Parti 7. Olağan Kongresi için Ankara'ya akın etti.  
Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 manifestosunu, yeni kadrolarını, A takımındaki kan değişikliğini açıklayacağı ve seçim startını vereceği Ankara Spor Salonundaki tarihi gün için Balıkesir teşkilatları tam kadro olarak yerini aldı.


İl Başkanı Ekrem Başaran, "Türkiye ve Balıkesir 2023 Hedefine hazır. Her zaman ve her daim Cumhurbaşkanımızın yanında, gösterdiği hedefe yürüyoruz.  Türkiye için, Balıkesir için inandığımız yolda yürüyoruz. Durmak yok, yola devam." dedi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin 75 isimden oluşan yeni A Takımında Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Gökçe Uygur'a da yer verdi.


Erdoğan'ın MKYK listesinde yer verdiği Belgin Uygur, oyunu Balıkesir milletvekilleri Mutlu Aydemir ve Mustkafa Canbey ile birlikte  kullandı.

İLK TEBRİK BAŞARAN'dan

Balıkesir teşkilatlarının ismi üzerinde mutabık kalmasıyla yeni MKYK listesinde yer bulan Belgin Gökçe Uygur'u ilk tebrik eden İl Başkanı Ekrem Başaran oldu.
 

AK PARTİ MKYK ŞÖYLE OLUŞTU

Milletvekili Belgin Uygur'a yeni MKYK listesinde yer verilmesinin ardından tebrik mesajları paylaşıldı.

AK Parti'yi 2023 seçimlerine taşıyacak  kadroda yeni isimlere yer verildi.

Editör: Haber Merkezi