AK Parti Balıkesir Milletvekili, MKYK Üyesi, TBMM Adalet Komisyonu Kâtip Üyesi ve KEFEK Komisyonu Üyesi Av. Belgin Uygur, Gömeç ve Ayvalık’ta ziyaretlerde bulundu.

Programına Gömeç’te ilçe başkanlığının kahvaltı organizsyonuyla başlayan Milletvekili Uygur, teşkilat mensuplarıyla ve muhtarlarla bir araya geldi. İlçe Başkanlığı ziyaretinde teşkilatla değerlendirme toplantısı yapan Uygur, önceki dönem ilçe başkanlarını iş yerlerinde ziyaret edip hayırlı işler diledi. Teşkilatla birlikte Tarım Kredi Birlik Zeytin ve Zeytinyağı fabrikasını ziyaret eden Uygur, ziyaretlerine Ayvalık’ta devam etti.

Ayvalık’ta da ziyaretlerine İlçe Başkanlığı ile başlayıp teşkilatla bir araya gelen Uygur, önceki dönemlerde görev yapan kadın kolları başkanlarına ziyaretlerde bulundu.

Atınova Birlik Ortopedik Engelliler Derneği’ni ziyaret eden Milletvekili Uygur “Engelli kardeşlerimizin toplumsal yaşamda karşılaştıkları sorunları ortadan kaldırmak, onların hayatlarını kolaylaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Engelleri sevgi ile aşıyoruz.” dedi.

Kırcalar Mahallesini ziyaret eden Uygur, ev ziyaretleri yaptı, yaşlı, genç, çocuk herkesle tek tek sohbet etti.

 Bamya tarlasına gidip işçilerle yarenlik eden ve işçilere yardım eden Uygur, “ Bamya hasadı yapıyoruz. Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz demiştik, yüzümüzü ağartan harman zamanı. Bereketli olsun.” dedi.

Çiftçi kadınların yoğun ilgi gösterdiği Uygur, bamya hasadına eşlik ettiği görüntüleri "Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz demiştik, yüzümüzü ağartan harman zamanı..." notuyla paylaştı.

Editör: Haber Merkezi