AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, tek tek görüştüğü beş isimden Hasan Demiraslan'ı tercih etti. Başbakan, partinin Balıkesir başkanlığına Av. Hasan Demiraslan'ı atadı.
Teşkilatlarının her kademesinde görev alan  ve son seçimlerde milletvekili adayı olarak canla-başla çalışan Hasan Demiraslan'ın il başkanı olarak atanması özellikle genç jenerasyon arasında sevinç yarattı. 
OMUZ OMUZA KUTSAL YÜRÜYÜŞE DEVAM
balikesirim.net haber merkezine konuşan Demiraslan, "Kutsal saydığım bu göreve beni layık gören Başbakanımıza teşekkür ediyorum. Davamızın başarısı noktasında dün olduğu gibi bugünde gecemi gündüzüme katarak çalışacağım. Sorumluluğumun idraki içerisindeyim. AK Partiye gönül vermiş dava arkadaşlarımızla kacaklaşarak, el ele, omuz omuza vererek kutsal yürüyüşe devam edeceğiz" dedi.


PARTİLİLER YARIŞA TUTUŞTU
Bu arada, Av. Hasan Demiraslan'ın il başkanlığına atandığının duyurulmasıyla birlikte, Balıkesir ilindeki partililer kutlama yarışına tutuştu. 
Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları yanında partinin her kademesinden isimler, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Demiraslan'ı kutladı. 
Kimi partililer ise, ilginç cümleler kururak manidar paylaşımlar yaptı. 

TEŞKİLAT BAŞKANI BÖYLE DUYURDU
Hasan Demiraslan'ın il başkanı olarak atandığını Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş twitter hesabından böyle duyurdu. 

Editör: Haber Merkezi