Balıkesir'deki Millet Bahçelerinin en güzeli güveci ile meşhur ilçemiz Bigadiç'te kuruldu. Başkan İsmail Avcu'nun imza attığı proje bugün ilçeye gelen Büyükşehir meclis üyelerinin gözlerini kamaştırdı. 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı 1. Olağan Meclis Toplantısı için Bigadiç'e gelen 20 Belediye Başkanı ve 93 Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi toplantı öncesi Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu rehberliğinde Millet Bahçesi Projesini ve Rekreasyon alanında ki yöresel mimaride taş yapı köy evleri çalışmaları inceledi.


Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu'nun inceleme gezisine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ilçe belediye başkanları, büyükşehir belediye meclis üyeleri katıldı.

AVCU'YA TEBRİK YAĞMURU

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ilçe belediye başkanları ve büyükşehir belediye meclis üyeleri, projeyi çok beğendiklerini belirterek, Başkan İsmail Avcu’yu tebrik etti.


Başkan Avcu’ya Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Saran, Belediye Meclis Üyesi İsmail Akgün ve Muzaffer Emiroğlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü ve Markalaşma Yolunda Bigadiç Projesi Koordinatörü Recep Saylak eşlik etti.

●Emrah ÇAKMAK | Bigadiç

Editör: Haber Merkezi