CUMHURİYET Halk Partisi (CHP), Altıeylül ve Karesi İlçe kongreleri yapıldı. 
Altıeylül’de Haydar Çuhadar, Yusuf Yüksel, Ayla Kaymaz ve Selahattin Kamalı, Karesi’de ise mevcut başkan Tuncay Irmak, Onur Ayan ve Dilek Yalçın başkanlık için yarıştı. 
Altıeylül'ün yeni başkanı 107 oyla Yusuf Yüksel  olurken, Karesi’de  Onur Ayan 1 oy farkıyla teşkilatın yeni lideri oldu. 
ALTIEYLÜL'DE 4'LÜ YARIŞIN GALİBİ YÜKSEL
Şoförler ve Otomobilciler Odası’ndaki  CHP Altıeylül İlçe Kongresi’nde Yusuf Yüksel 107 oy alarak ilçe başkanı seçilirken Haydar Çuhadar 98, Ayla Kaymaz 54 ve Selahattin Kamalı da 31 oy alabildi. 
ALTIEYLÜL'ÜN YENİ YÖNETİM
CHP Altıeylül teşkilatının Yusuf Yüksel başkanlığındaki yeni yönetimde şu isimler yer aldı:  
Ramazan Altınışık, Özkan Başaran, Nurdan Coşaner, Özay Demirayak, Fikriye Ersu, Umut Ertekin, Şükrü Göç, Özcan Kaya, Musa Meşe, Nimet Öylevi, Nazire Öznur, Burçe Pektaş, Zekiye Taşkın, Mehmet Yağcıoğlu, İrem Yiğit, Varol Yoran

KARESİ'DE BAŞKANI 1 OY BELİRLEDİ  
Karesi AVM’deki  CHP Karesi ilçe başkanlığı seçimi çekişmeli geçti.  Onur Ayan 100 oy alarak ilçe başkanı seçildi. Seçime başkan olarak giren Tuncay Irmak ise 99 oyda kaldı.  Dilek Yalçın'a ise 89 çıktı.  
İki aday arasındaki oy farkının 1 olması üzerine, oylar iki kez sayıldı. 

KARESİ’NİN YENİ YÖNETİMİ
CHP Karesi İlçe teşkilatının Onur Ayan’ın başkanlığındaki yönetim kurulu şöyle:
Sezgin Akbıyık, Ramazan Akdeniz, Doğan Caner, Ramazan Cankurt, Ali İhsan Doğan, Yücel Erişen, Celal İşgör, Kadriye Keskin, Baki Öğe, Hüseyin Cahit Sezer, Hayriye Soysal, Ahmet Can Torun, Seyhan Vural, Ünal Yavuz, Nilüfer Yener, Öznur Yorulmaz.
Editör: Haber Merkezi