BAHÇAVAN İLE SAĞAY'ın SEVENİ ÇOK!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayının ilk oturumunda Encümen ve İhtisas Komisyonu üyelerini seçti. Meclisin tecrübeli ismi Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ile Yücel Yılmaz'ın Başkan Vekili Yasin Sağay'a Millet İttifakından da oy verenler oldu.


 

FAALİYET RAPORUNA ONAY

Büyükşehir Belediyesinin 2020 yılı faaliyet raporunun görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildiği oturuma seçimler damga vurdu. 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayı ilk toplantısında meclis birinci ve ikinci başkanvekili, divan katiplerini, ihtisas komisyonu üyeleriyle Büyükşehir Belediye Encümeni seçimi gerçekleşti. 

BAHÇAVAN'LA 2024'E

Belediye Meclis Birinci Başkanvekilliği için Dursunbey'in AK Partili belediye başkanı Ramazan Bahçavan yeniden seçildi. Bahçavan'a Cumhur İttifakı yanı sıra Millet İttifakından da oy veren isimler oldu. 2. Başkanvekilliğine ise İyi Partili Ali Yıldız seçildi. 

Divan Katipliklerine  de AK Partili üyeler Ahmet Önder ve Seval Özbay Okur seçildi. 

YASİN SAĞAY FARKI!

BÜYÜKŞEHiR Belediye Encümen üyeliği oylamasında ise başkan Yücel Yılmaz'ın Başkanvekili Yasin Sağay farkı bir kez daha ortaya çıktı. Sağay, 52 oyla bu göreve yeniden seçildi.  

Encümenin diğer üyeleri ve aldıkları oylar şöyle: 

Murat Tuna (49 oy), Yusuf Cengiz (48 oy), Turhan Şimşek (48 oy) Mehmet Birol Şahin (45 oy)

Editör: Haber Merkezi