MİLLETVEKİLİ MUSTAFA CANBEY’DEN OSB ÇIKARMASI

Balıkesir büyümeye devam ediyor.” diyen Milletvekili Mustafa Canbey, Organize Sanayi Bölgesi ziyaretlerine Yarış Kabin firması ile başladı.

Balıkesir Sanayi Odası Meclis Başkanı Ergün Birgül ve Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Eğinlioğlu ile birlikte Yarış Kabin firmasını ziyaret eden Canbey, aynı zamanda Balıkesir Sanayi Odası başkanı olan firma sahibi Nazmi Yarış’tan üretim süreçleri hakkında bilgi aldı.

Ardından Gençeller ve Sem Mobilya firmalarını ziyaret eden Milletvekili Mustafa Canbey; “Üreten, güçlü Türkiye için hep birlikte çalışıyoruz. Yatırım, üretim, istihdam ve ihracat ile Balıkesirimizi büyütmeye devam edeceğiz.” dedi.


Son olarak Fer-Çelik" firmasını ziyaret eden Milletvekili Mustafa Canbey, üretim aşamaları hakkında bilgiler aldı. Ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Mustafa Canbey; “Bugün verimli bir OSB ziyareti gerçekleştirdik. Balıkesir’imizin üretimine ve istihdamına önemli katkılar sağlayan firmalarımızı ziyaret ettik. Balıkesir’imizin büyümesi ve gelişmesi için üreten, istihdam oluşturan ve katma değer sağlayan tüm sanayicilerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Emekleriyle şehrimizin gelişmesine katkı sağlayan başta işçi kardeşlerimiz olmak üzere, tüm yatırımcılarımıza, emeğe geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi