AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Ankara’daki yoğun Meclis çalışmalarının yanında Balıkesirimize yapılacak çalışmaları adım adım takip etmeye devam ediyor.
Milli Eğitim Bakanı Sayın Prof. Dr. Ziya Selçuk’u, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ile ziyaret eden Milletvekili Canbey; “Sındırgımızda deprem nedeniyle hasar gören Öğretmenevi ve Kurtuluş İlkokulu’nun yeni inşaat projeleri; İmamhatip ile Mesleki Teknik Eğitim Anadolu Liselerinin jeotermal enerjiyle ısıtılması projeleri başta olmak üzere, ilçemizin eğitim konularıyla ilgili istişarelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza Balıkesirimize verdiği desteklerden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.
Eğitimin bir şehrim gelişiminde en önemli unsurların balında geldiğini ifade eden Canbey, “Başta eğitim olmak üzere her alanda daha iyi olmak için mücadele etmeye mecburuz” dedi. 

TOPYEKUN KALKINMA 
Balıkesir’in yirmi ilçesinde topyekûn bir kalkınma hedeflediklerini belirten Canbey; “Merkez, kırsal, deniz kenarı fark etmeksizin yirmi ilçemizde topyekûn bir kalkınma için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Deniziyle, doğasıyla, tarımıyla, turizmiyle, jeotermaliyle güzel şehrimiz Balıkesirimizi her alanda gelişmiş marka bir şehir yapacağız. AK Parti olarak; Milletvekillerimizle, Büyükşehir Belediye Başkanımızla, İlçe Belediye Başkanlarımızla, İl Başkanımız  ve çalışkan teşkilatlarımızla tek vücut olarak aziz hemşehrilerimize, güzel şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi