AK Parti Balıkesir Milletvekili aday adayı Mustafa Canbey, Altıeylül İlçe Başkanı Ümit Demirbaş,  İlçe Kadın Kolları Başkanı Esengül Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ile buluştu.  Karesi ilçe teşkilatını da ziyaret eden Canbey Karesi İlçe Başkanı Kemal Aydemir ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü
Memleketimi ze borcumuz var diyen Canbey, “Balıkesir bizim kıymetlimiz, bu nedenle bütün aday adaylarının Balıkesir için kıymetli olduğunu düşünüyorum. Balıkesirli hemşerilerimizin desteği ile birlikte Allah nasip ederse memleketime Milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum” dedi. 

ALTIEYLÜL İLÇE TEŞKİLATI ZİYARETİ
Ak Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Mustafa Canbey, bir heyetle Ak Parti Altıeylül Merkez İlçe Başkanı Ümit Demirbaş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Esengül Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Canbey, burada yaptığı açıklamada, “Bizim memleketimize borcumuz var. Balıkesir için elimizden geleni yapacağız. ”dedi. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette, karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Balıkesir’in Türkiye’nin önemli illerinden biri olduğunu belirten Canbey, önümüzdeki yıllarda Balıkesir’in çok hızlı büyüme kaydedeceğini belirtti. Balıkesir’de doğup büyüdüğünü, ailesinin tüm üyelerinin halen Balıkesir’de yaşadığını ve memleketinden hiç kopmadığını ifade eden Mustafa Canbey, “Bizim bu memlekete borcumuz var. Allah nasip eder, teşkilatımız ve halkımız bizi desteklerse Balıkesir adına güzel hizmetler yapmayı planlıyoruz. Balıkesir’in önceliklerini ve ihtiyaçlarını biliyoruz. Ekibimle birlikte hazırladığımız projeler ve halkımızın önerileriyle çok önemli ve kentimiz için yararlı çalışmalar yapacağız. Altıeylül yeni kurulan bir ilçemiz. Belediye Başkanımız ve Ak Parti İlçe Başkanımız ilçe için kısa sürede önemli hizmetler yaptılar. Bundan sonra ki süreçte de birlikte uyum içinde çalışacağız” dedi. Siyaseti bir hizmet yarışı olarak gördüğünü söyleyen Ak Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Mustafa Canbey, “Ben bütün adayların Balıkesir için kıymetli olduğunu düşünüyorum. Bütün aday adaylarına başarılar diliyorum” diye konuştu.  

KARESİ İLÇE BAŞKANI AYDEMİR ZİYARETİ
Ak Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Mustafa Canbey, partisinin Karesi ilçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Canbey, Karesi İlçe Başkanı Kemal Aydemir ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Canbey, burada yaptığı açıklamada, Balıkesir’in parlatılmamış bir pırlanta olduğunu belirterek,  “ Bu pırlantayı hep birlikte parlatacağız. Balıkesir, bir önceki dönemde gereken ivmeyi gösteremedi. Ancak, memleketimiz hem Büyükşehir olmanın, hem de yeniden Ak Partili Belediye yönetiminin avantajlarını sonuna kadar kullanmaya başladı. Tam olarak parlatılmamış bir pırlanta olan kentimizi, özverili ve başarılı çalışmalarıyla göz dolduran parti teşkilatımız ve hemşerilerimiz ile birlikte parlatacağız.“ dedi.Bir Balıkesirli olarak, memleketine bundan böyle Ak Parti Milletvekili olarak hizmet etmek için yola çıktığını belirten Mustafa Canbey, “Genel Merkezimiz, İl Teşkilatımız, üyelerimiz ve hepsinden önemlisi Balıkesirli hemşerilerimizin desteği ile birlikte Allah nasip ederse memleketime Milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum. Ben Balıkesirliyim ve kentimin sorunlarını, önceliklerini çok iyi biliyorum. Geniş bir proje ekibim var. Ekibim sahada dolaşıyor ve halkımızın önceliklerini tespit ediyor.” dedi. Ak Parti Karesi İlçe Başkanı Kemal Aydemir’de ziyaretinden dolayı, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Mustafa Canbey’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 

Editör: Haber Merkezi