AK Parti Balıkesir milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, AK Parti Havran ilçe başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Ahmet Dayı ile birlikte istişare yaptı. pandemi sürecinde hükümet tarafından alınan tedbirle hayata geçirilen dev projeleri ilçe başkanı Ahmet Dayı ile istişare eden milletvekili Aydemir, “İlçe başkanımız ve teşkilatımızla 2023 yılı hedeflerimizi konuştuk. Karşılıklı olarak ilçe teşkilatlarımızda 2023 yılı için nasıl bir yol izleyeceğimizi konuştuk” dedi.

HAVRAN’IMIZI HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’u da ziyaret eden Milletvekili Aydemir, AK Parti gönül belediyeciliği anlayışıyla Havran ’da gerçekleştirilen proje ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmalarından dolayı belediye başkanı Emin Ersoy’u tebrik eden milletvekili Aydemir, “Belediye Başkanımızın çalışma azmi ve heyecanıyla hep beraber Havran’ımıza hak ettiği yeni eser ve hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NA ZİYARET

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan Soysal’ı ziyaret eden milletvekili Aydemir, “Dün olduğu gibi bugün de esnafımızın yanında olmaya, esnafımızla el ele vermeye devam edeceğiz.” Dedi. Milletvekili Aydemir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan Soysal ile pandemi sürecinde hükümetin esnafa yönelik çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

ZİRAAT ODASI’NI ZİYARET ETTİ

Havran Ziraat Odası Başkanı Âdem Yakut’u da ziyaret eden milletvekili Aydemir, Ziraat Odası’nın faaliyetleri ve çiftçilerin istek ve talepleri hakkında bilgiler aldı. Aydemir şunları kaydetti:

“Ülkemizin gelişime üreterek katma değer katan çiftçilerimiz başımızın tacıdır. Onlar olamazsa biz karnımızı doyuramayız, üretemeyiz, gelişemeyiz. Pandemi sürecinde hükümetimizin desteğiyle üretime devam eden yerli üreticilerimizin yanında destek olmaya devam edeceğiz.”

PAZARCILAR ODASINA ZİYARET

Son olarak Sebze, Meyve ve Pazarcılar Odası Başkanı Murat Hançer’i ziyaret eden milletvekili Aydemir, odanın faaliyetleri, talepleri, esnafın istekleri ve pandemi sürecinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Editör: Haber Merkezi