AK Parti Balıkesir Milletvekili, Adalet Komisyonu Kâtip Üyesi ve KEFEK Komisyonu Üyesi Av. Belgin Uygur, Sındırgı Kocabey Mahallesinde meydana gelen yangında vefat eden Mustafa Gündoğan’ın ailesine taziyede bulunarak, yangının çıktığı evde incelemelerde bulundu.

Milletvekili Uygur, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Cemil Atla ile birlikte yangında hayatını kaybeden Mustafa Gündoğan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Başsağlığı dileklerini ileten Uygur, aileyle yakından ilgilendi. Belediye Başkanından çıkan yangınla ilgili bilgi alan Uygur, daha sonra yangının çıktığı evde beraberindeki heyetle birlikte incelemelerde bulundu.

Milletvekili Uygur konuyla ilgili şunları ifade etti;

“Sındırgı Kocabey Mahallesindeki bir hanemizde çıkan yangında Mustafa Gündoğan amcamızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine yaptığımız taziye ziyaretinde hem başsağlığı diledik hem de ailemizin durumuyla ilgili bilgi aldık. Ailemizin yaralarını sarmak ve bir an önce düzenlerini kurmalarını sağlamak üzere ilgili tüm kurumlarla görüşmelerimizi gerçekleştirdik.

Büyükşehir Belediyemiz, İlçe Belediyemiz ve AFAD ile hem ailenin ihtiyaçları hem de torunlarının eğitimiyle ilgili tüm desteğin sağlanması için görüştüm. İnşallah tüm gereksinimlerini en kısa zamanda tamamlayacağız.

Merhumun ailesi ve torunları artık bize emanettir. Yavrularımızın eğitimlerinin aksamadan devam etmesi için elimizden gelen herşeyi yapacağız. Merhuma Allah’tan rahmet ailesine sabırlar dilerim. Mahallemizin başı sağolsun”.

Editör: Haber Merkezi