DEDİKODUSU ile öne çıkan şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz hakkında son olarak kalp krizi geçirdiği, sağlık durumunun kritik olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.

Kısa sürede tüm ilin dört tarafına yayılan bu söylentiyi yalanlamak için Büyükşehir Belediyesi "Başkanımız genel sağlık kontrolünden geçti, herhangi bir sorun yok" şeklinde açıklama yapmak zorunda kalmıştı.

Günün neredeyse 20 saatini, kimi vakitlerde uykusuz 48 saatini Balıkesirle dertlenerek geçiren #YücelYılmaz, hakkında çıkarıla sağlık problemi söylentileri sonrası güne Küçüksan esnafını ziyaret ederek başladı.

Yılmaz'a, Küçüksan ziyareti sırasında Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde görevli Kardiyoloji Uzmanı Dr. Eyüp Avcı'nın da eşlik etmesi dikkat çekti.
 

DURMAK YOK, YOLA DEVAM PAYLAŞIMI

Gayet sağlıklı gibi olduğu gözlenen kentin genç başkanı Yılmaz, sevenlerine/sevmeyenlerine "yıkılmadım, ayaktayım, buradayım, sizinleyim, durmak yok, yola devam" mesajı içeren ziyaret fotoğraflarını;

"Herkese #Günaydın

Güne esnafımız ile birlikte başladık. Bereketli olsun..." notunu düşerek paylaştı.

Yılmaz'ın bu paylaşımının altına destek ve geçliş olsun dileklerini içeren yorumlar yapıldı. Takipçilerinden biriyse, "Geçmiş olsun şifalar versin rabbim ,,, Kızılay'a kan bağışında teşvik ediniz esnaf ve Balıkesir halkını teşekkürler ediyorum" ifadeleriyle ilginç olduğu kadar önemli bir talepte bulundu.

Editör: Haber Merkezi