Beş yıl önceki seçimde Karesi Belediye Başkanlığı görevine seçilen Yücel Yılmaz, kurucu belediye başkanı olduğu Karesi'yi yaptığı yatırımlar, ödüllü projeler ve sosyal belediyecilik anlayışı baştan başa değiştirdi.

Karesi'de izlediği yol ve gerçeğe dönüştürdüğü projeleri sayesinde AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Yücel Yılmaz, aynı sinerjiyi Büyükşehir’e taşımak için kolları sıvadı. Başkan Yılmaz ve ekibi Balıkesir’i uçuracak projeler ve gönül belediyeciliği ilkesi ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Karesi Belediye Başkanlığı koltuğunda ödüllü projelere imza atan Yılmaz ve ekibi Büyükşehir’in etki alanında olan her kesime ulaşmayı planlıyor. Yılmaz teknolojik projeler, gençler ve çocuklara özel yatırımlarla Karesi’de sürdürdüğü başarıyı Büyükşehir’e taşımak istiyor. Gece-gündüz demeden sahada çalışmalarını sürdüren Yücel Yılmaz şehrin kimliğine ve ruhuna uygun bir şehircilik anlayışı ile hareket ettiklerini belirtti.

5 YILDA 8 ÖDÜL ALDI

Yücel Yılmaz’ın koordinesinde insan odaklı çalışan Karesi ekibi; başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı, Sağlıklı Kentler Birliği ve UCLG MEWA gibi kurum kuruluşlardan toplam 8 ödül aldı.

> ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLEN PROJELERİ:

> BİSİKLET EĞİTİM PARKI VE BİSİKLET YOLLARI

> DÜNYAYLA YARIŞAN ŞEHİRLER

> SAĞLIĞI GELİŞTİREN ŞEHİR KARESİ

> BİLİNÇLİ ANNELER KARESİ’DE

> ENGELSİZ DÜŞLER PROJESİ

> KOSOVA’YA KÜLTÜR KÖPRÜSÜ

> ATLI OKÇULUK VE SAVAŞ SANATLARI FESTİVALİ

> MATEMATİK CEPTE ÖDÜLÜ
(kaynak:ekspres)

Editör: Haber Merkezi