AK Parti Balıkesir eski milletvekili ve MKYK üyesi Ali Aydınlıoğlu'nun kızı Feyza, gönlünü kaptırdığı Ömer Faruk Kanbur ile dünya evine girdi.

Aydınlıoğlu ve Kanbur aileleri, Altınoluk'taki The Green Beach Resort'un havuz başında gerçekleşen düğün töreninde örnek bir ev sahipliği yaparak davetlileri kapıda karşıladılar.


Düğün bu bahçede yapıldı

Genç çiftin nikah merasimini Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz kıydı.

Şahitliklerini ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Balıkesir Milletvekilleri Mutlu Aydemir, Adil Çelik, Yavuz Subaşı, Belgin Gökçe Uygur, Mustafa Canbey, İl Başkanı Ekrem Başaran ile AK Partili belediye başkanları yaptı. 


Yılmaz, nikah işlemini tamamladıktan sonra  Aile Cüzdanını Ali Aydınlıoğlu'na verdi. Duygulanan eski vekil, aile cüzdanını ömür boyu mutluluk dilediği kızına takdim etti. 

Emel - Ali Aydınlıoğlu ile Müberra - Muammer Kanbur çiftçi, çocuklarının mürüvvetini gördükleri özel günlerini kendileriyle paylaşıp mutluluklarına ortak olan konuklarıyla yakından ilgilendi.

AK Parti'nin kurmayları yanında çok seçkin davetli topluluğunun katıldığı düğün cemiyeti konuklara yemek ikramıyla son buldu. 

Feyza ile Ömer Faruk çiftine iki cihan saadeti dileriz.

Editör: Haber Merkezi