CHP'nin son Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Genel Başkanlığını yaptığı Memleket Hareketi Balıkesir İl Başkanlığına eski CHP’li Sinan Diker atandı.

Tebligatı almasının ardından yaptığı açıklamada Sinan Diker, “Genel Merkez Örgütlenme İşlerinden Sorumlu olan Başkanımız Prof. Dr. Hakkı Akalın tarafından, Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin onayı ile Memleket Hareketi kurucu il başkanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım.


Balıkesir'de emlak işleriyle ilgilenen Sinan Diker (sağda) eski CHP Balıkesir milletvekili Ergün Aydoğan'la birlikte görülüyor.

Genel Başkanıma ve Genel Merkez yöneticilerime beni bu göreve layık gördükleri için teşekkür eder hayırlı olmasını temenni ederim. Partileşme sürecimiz devam ederken ilimizde kurumsallaşma çalışmalarımızı pandemi koşullarına da bağlı olarak çok kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz.

Bu vesile ile değerli Balıkesirli hemşehrilerimizi, gençlerimize çağdaş ve aydınlık yarınlar bırakmak için, mutlu ve refah bir toplum oluşturmak için, demokrasiye saygılı Cumhuriyete ve Atatürk’e bağlı , ruhunda vatan ve millet sevgisi olan herkesi Memleket Hareketi’ne katılıp omuz omuza can cana çalışmaya davet ediyorum” ifadeleriyle duygularını paylaştı. 

Editör: Haber Merkezi