Balıkesir'deki ziyaretleri kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden AK Parti Genel Baskan Yardımcısı Mahir Ünal, "Yücel başkanımızın vizyonuna güveniyoruz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Balıkesir'de. İlk olarak AK Parti İl Başkanlığı'nda teşkilatlarla bir araya gelen Mahir Ünal, ardından esnaf ziyareti yaptı, vatandaşlarla sohbet etti. Sonrasında Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ağırladı. Mahir Ünal, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve teşkilatın da katıldığı ziyaretin ardından Başkan Yılmaz ve ekibiyle bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi'nin proje ve çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Yücel Yılmaz, "Yönetişim kavramını tam anlamıyla kullanıyoruz. Göreve geldiğimizde Sayın Cumhurbaşkanımız ile istişare ederek yeni bir sistem olusturduk, yol haritamızı belirledik. Her gün daha iyiye gidiyoruz" dedi. 

20 ilçe ile birlikte şehir mutabakatı adını verdikleri 5 yıllık stratejik planı hazırladıkları belirten Başkan Yılmaz, tüm şehrin katılımıyla siyaset üstü bir plan yapmayı başardıklarını kaydetti. Stratejik planı hazırlarken ki süreçte siyasi görüşü her ne olursa olsun herkesin özlediği, tasavvur ettiği şehrin aynı olduğunu gördüklerini söyleyen Yılmaz, belediye olarak özel sektörü yatırım yapmaya teşvik edecek projeleri hayata geçirdiklerini, ayrıca Balıkesir'de ihtiyaç duyulan yatırımların gerçekleştirilmesi için de Bakanlıklar sürekli işbirliği halinde olduklarını ifade etti.

Balıkesir'de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Yücel başkanımızın vizyonuna inanıyoruz" dedi.

50 PEYNİRLİ ŞEHİR KİTABI


Dursunbey Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ramazan Bahçavan, Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’a, Hong Kong’da gerçekleşen yarışma sonucu Dünyanın en iyisi ünvanına sahip olan “50 Peynirli Şehir Balıkesir” kitabını hediye etti.

Editör: Haber Merkezi