BALIKESİR'de 2004-2009 yılları arası yaptığı belediye başkanlığı döneminde, "kasaba" diye anılan Balıkesir'i "kente" dönüştüren çalışmalara imza atan AK Partili Sabri Uğur, sosyal paylaşım sitelerini en iyi kullanan isimlerden biri. 

Uğur, çarpıcı mesajlar verdiği ve Balıkesir ile ilgili görüşlerini dile getirdiği sosyal paylaşım sitesinde, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özsaheki'nin bir gazeteye verdiği röportajın küpürünü paylaştı. 



"Görevimiz olmayan işlere şehrin geleceği için talip olduk" başlığı altındaki haber/röportajdan alıntılar yapan Uğur, Özhaseki'nin şu sözlerine yer verdi: 

"Şehrin sahip olduğu potansiyeli ve dinamikleri harekete geçirerek yatırım organizasyonlarına imza atmak, belediye dışındaki kamu kurum ve kuruluşları ile birliktelik sağlayıp özel sektörle birlikte şehrin yararına olacak her hareketin içinde olmak, öncülük etmek ve sonuçlandırmak


 
Sabri Uğur, alıntı yaptığı bu sözlerin ardından şu görüşleri paylaştı: 
"Balıkesir'in ihtiyacı olan belediyecilik anlayışını Sayın Başkan ne güzel özetlemiş. 
Görevimiz süresince Belediyecilik kavramına hep bu pencereden baktık ve ne kadar doğru yolda olduğumuzu yıllar geçtikçe daha iyi anladık."

KRİTİK SEÇİM!
Balıkesir'de özellikle Organize Sanayi Bölgesi'nin gelişimi başta olmak üzere birbirinden önemli projelere imza atan isim olarak tarihe geçen Sabri Uğur, Büyükşehir seçimleriyle ilgili olarak  ise, "2014 Büyükşehir seçimleri Balıkesir'in yaşacağı en kritik seçimdir. Sonuçları şehrimizin geleceğini belirleyecektir" değerlendirmesinde bulundu.

Uğur, bir başka mesajında ise, "Balıkesir'in geleceği, siyasetin becerisine bağlıdır. Sadece seçim ve sandık hesabıyla Balıkesir'in meseleleri çözülemez" görüşünü takipçileriyle paylaştı.

Editör: Haber Merkezi