Sabri Uğur, AK Parti İlçe teşkilatı ziyaretinde “Önümüzdeki dönemde Türkiye’nin yeni hedefleri var. Bizim de Balıkesir için hedeflerimiz var. Desteğinizle bu hedefler için yeniden yola çıktık” dedi.
 
Geçen hafta milletvekili adaylığını açıklayan Sabri Uğur Susurluk, Manyas ve Gönen teşkilatlarını ziyaret ederek destek istedi.
AK Parti Balıkesir Milletvekili adaylığı için yol çıkan Uğur, teşkilatlarda coşkulu partililer tarafından karşılandı. Uğur, önümüzdeki günlerde yapılacak teşkilat yoklaması için nabız yokladı.
Partililerle bir araya gelen AK Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Sabri Uğur, ilk olarak kendisini tanıttı.
Balıkesir Belediye Başkanlığı dönemine kısaca değinen Sabri Uğur, “Bugün Balıkesir’e gittiğinizde Belediyecilik adına ne görüyorsanız, kıyısından köşesinden bizim emeğimiz vardır. Biz o dönem doğru bildiğimiz, sonucunun iyi olacağına inandığımız her projeyi bu memlekette hayata geçirmeye çalıştık” dedi ve ekledi “Ayinesi iştir kişinin lafına bakılmaz”.

 
Sabri Uğur, partililere hitaben “Önümüzdeki süreçte Türkiye’nin önünde yeni hedefler olduğu gibi bizim de Balıkesir için hedeflerimiz var. Türkiye’nin 2023 ve 2071 hedefleri olduğu gibi Balıkesir’in de yeni hedefleri olmalı. Biz bu hedefler için sorumluluk alacak, Balıkesir için çalışacağız” diye konuştu.
Partililerden destek isteyen Sabri Uğur, “Eğer sizin desteğiniz, partimizin de takdiriyle aday olarak seçilirsek, ilk önceliğimiz Yeni Türkiye’de Balıkesir’in sanayileşmesi için yerli ve yabancı yatırımcıların kapısını çalacağız” dedi.


 
Editör: Haber Merkezi