AK Parti 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Ankara Kızılcahamam'da gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan'ın çok önemli açıklamalarda bulunduğu toplantıya Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Mutlu Aydemir; Belgin Uygur, İsmail Ok, Yavuz Subaşı. Mustafa Canbey'in yanı sıra partinin Balıkesir'deki sevilen ve sayılan isimleri arasındaki İsmail Özgün de hazır bulundu.

AK Parti Kurucular Kurulu üyesi olan İsmail Özgün, Balıkesir'de siyasi görüşü ne olursa olsun herkesin sevgisini kazanan ender siyasetçilerden biri olarak biliniyor. 

VERİMLİ GEÇTİ

ÖZGÜN, Kızılcaham kampında yol arkadaşlarıyla da hasret giderme fırması yakaladı. balikesirim.net muhabirine konuşan tecrübeli siyaset adamı İsmail Özgün,  "Cumhubaşkanımız Erdoğan başta olmak üzere partimizin yönetimi bizleri bilgilendirdi. İstişareler yapıldı. Bizler de görüşlerimizi paylaştık. AK Parti'nin yeni dönemdeki yol haritasının belirlendiği toplantı çok verimli geçti." ifadelerini kullandı.

YOKLUĞUN BELLİ OLUYOR

Özgün, Kızılcahamam Kampında bir araya gelerek istişarelerde bulunduğu kadim dostu AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ile çektirdiği anı fotoğrafını sosyal medya platformundaki hesabından paylaştı. Takipçileri, Özgün'ün paylaşımının altına ilginç notlar bıraktı. 

Özgün'ün paylaştığı fotoğrafın altına yapılan yorumlardan birinde "Yokluğun belli oluyor. İhtiyacımız var" ifadesinin kullanılması manidar bulundu.

Balıkesir'de sevilen ve saygı duyulan bir isim olan İsmail Özgün, AK Parti'nin Kurucular Kurulu üyeleri arasında yer alıyor. 

Editör: Haber Merkezi