TFF 1'inci Lig'de cuma günü evinde Giresunspor'la oynayacağı karşılaşma öncesi Balıkesirspor'da teknik direktör Can Cangök, taraftardan destek istedi.
Giresunspor randevusunun zor geçeceğini belirten Cangök, "2017'de ilk kez seyircimizin karşısına çıkacağız. Onlara ihtiyacımız var. Tribün desteği çok önemli. Taraftarımızın itici gücünü hissetmeliyiz. Tüm Balıkesirliler yanımızda olmalı" diye konuştu.
Giresunspor'un defansif yönü güçlü bir takım olduğunu dile getiren deneyimli teknik adam, "Zor bir maç olacak. Kazanmak istiyoruz. Yarın kötü gün geçirmemek için bugün takımımıza daha çok sahip çıkmalıyız. Futbolcularımızın en çok morale ihtiyacı var. Oyuncularımız büyük özveri gösteriyor ve desteği hak ediyor. İnce bir çizgideyiz. Üst sıralardan kopmayabiliriz ancak alta da inebiliriz. Pes etmememiz gerekiyor. Galip gelerek üst sıralarda kalmaya çalışacağız" dedi.

Kırmızı-Beyazlılar,  Giresunspor karşılaşmasını hazırlıklarını tesislerindeki antrenmanla sürdürdü. Isınma koşusu ve 5'e 2 pas çalışmasıyla başlayan antrenman, dar alan oyunları ve taktik çalışmayla son buldu.

Editör: Haber Merkezi