BALIKESİRSPOR Kulübü tarihinde bir ilk yaşandı.

Teknik direktörlerin görevden alındığını, futbolcuların kadro dışı bırakıldığını, personelin işine son verildiğini biliyoruz da, yöneticilerin görevden alındığına ilk kez şahitlik ediyoruz.

GARİP İŞLER OLUYOR

Kulüp başkanı Ümit Arslan fotoğrafıyla kulüp resmi hesaplarından yapılan açıklamada, profesyonel şube sorumluları İlhan Eker ile Murat Ustalı'nın görevden alındıkları duyuruldu.

RACONU KESTİ, TOPLANTIDAN AYRILDI

Bu gelişme öncesi Başkan Ümit Arslan'ın yönetim kurulu toplantısında ekibindeki bazı arkadaşlarını rencide edici konuşma yaptığı, suçlamalarda bulunduğu isimleri dinlemeden toplantıdan ayrıldığı ileri sürüldü.

ÖZPINAR DAYANAMADI!

Buna tepki koyan Başkan Yardımcısı Metin Özpınar'ın da görevini bıraktığı ve yönetimden istifasını verdiği haber merkezlerine ulaşan bilgiler arasında yer aldı.

İŞTE O PAYLAŞIM

REST ÇEKTİ

Kulüp başkanı Ümit Arslan ile bazı yöneticiler arasında sert tartışmalar yaşandığı bilgisine ulaşıldı. 
Yönetim Kurulu toplantısında Arslan'ın "Ben başkanım. İstediğimi yaparım" diyerek yüksek sesle diğer yöneticilere rest çektiği öğrenildi.

İSTİFALAR GELEBİLİR

Yönetimden istifalar bekleniyor.

54 yıllık bir kulübün hâlâ amatörce yönetilmesi de gelecek adına kaygılandırıyor.


Ümit Arslan (lavicert takımlı), önce Mesut Dilsöz'ü kovdu, ardından futbolun başındaki diğer üç isimle yollarını ayırdı,

BİR BAŞKA İDDİA..

CİHAT HOCA'DAN AĞIR FIRÇA!

Bu arada kırmızı-beyazlı takımın yeni teknik direktörü Cihat Arslan'ın da bazı futbolcularla tartıştığı, Anıl Taşdemir'i de bu yüzden Keçiörengücü maçı kadrosuna dahil etmediği ileri sürüldü.

Editör: Haber Merkezi