Dün topbaşı yapan Balıkesirspor'da golcü Yılmaz Coşkun,kaptan Orhan Terzi,kaleci Recep Biler ve Erhan Küçük'le yolların ayrıldığı belirtildi.Açıklamayı yapan Başkan Tuna Aktürk"dört futbolcumuza da bugüne kadar Balıkesirspor'a yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ettik"dedi.

Ligin ikinci yarısı için dün ilk antremana çıkan Balıkesirspor'da şok gelişme yaşandı. Antreman öncesi basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Tuna Aktürk ve Başkan Yardımcısı Yusuf Özenç,takımın en golcü ismi Coşkun Yılmaz,sezon başında Altay'dan büyük umutlarla alınan kaleci Recep Biler, sakatlığı geçen ve formamı çok özledim diyen kaptan Orhan ile Erhan Küçük ile yolların ayrıldığını belirtiler. Açıklamayı yapan Başkan Tuna Aktürk" Balıkesirspor olarak bu dört futbolcumuzla yollarımızı ayırma kararı aldık, bu kararımızda tamamen teknik direktörümüz İsmail Ertekin'in oyun anlayışına uymamaları var,kendilerine bu güne kadar yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür"ediyoruz dedi.

BİR SANTRAFOR BİR KALECİ ALINACAK

Başkan Aktürk ara transferde sadece bir kaleci ile anlaşacaklarını bunun dışında her hangi bir transfer düşünmediklerini dile getirirken teknik patron İsmail Ertekin ise takıma bir santrafor alabileceklerini belirtti. Ertekin bu ismin ise olursa Bursaspor'lu genç golcü Okan Deniz olabileceğini söyledi. Kaleci konusunda ise Kırklarelispor'un kalecisi Alişan'ın olabileceği belirtiliyor.

Editör: Haber Merkezi