TFF 1'inci Lig takımlarından Balıkesirspor, Teknik Direktör Can Cangök kırmızı beyazlı ekibin başında sahaya çıktığı beşinci maçta da yenilmedi. Balıkesirspor, Reha Erginer'in istifasından sonra göreve gelen Cangök yönetiminde oynadığı 5 maçta 2 galibiyet 3 beraberlikle 9 puan topladı, attığı 11 gole karşılık kalesinde sadece 3 gol gördü.  
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması, Balıkesirspor'un Can Cangök yönetiminde gol atamadığı tek maç olarak kayıtlara geçerken, tecrübeli teknik adam, Cumartesi günü oynanacak Altınordu maçına da galibiyet için çıkacaklarını kaydettti. Cangök, "İstatistikler, Altınordu'yu deplasmanda bugüne değin yemediğimizi söylüyor. Cumartesi günü bunu sonlandıracağız. Şeytanlara kötü bir sürprizimiz olacak" dedi. 
ALTINORDU MAÇINI BİTİGEN YÖNETECEK
Balıkesirspor, TFF 1.Lig'in 12.hafta mücadelesinde 27 Kasım 2016 Pazar günü saat 13:00' da Altınordu A.Ş'ye konuk olacak. Müsabakayı Kayseri Bölgesi'nden Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen'in yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Mustafa Savranlar yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu
Editör: Haber Merkezi