Balıkesirspor'da önce Ümit Arslan, ardından İlhan Eker ve Metin Özpınar'ın ilginç olduğu kadar düşündürücü açıklamaları gündemdeki sıcaklığını korurken, transfere de hız verildi.

ŞİMDİLİK SAYI 9

Kulüp başkanı Ümit Arslan, tahtayı açtıktan sonra kış transfer sezonunda transfer bombalarını patlatmayı sürdürdü. Bugün itibariyle yeni transferin sayısı 9'a yükseldi. 

ESKİLERE RAĞBET SÜRÜYOR

Önceki dönemlerde kırmızı-beyazlı formayı giyen, para alamadıkları için giden futbolculardan Abdülkadir Özgen ile Halil İbrahim Çolak geri getirildi. 

UKRAYNA, BELÇİKA VE SLOVENYA

Ümit Arslan, ayrıca Bursaspor'da bu sezonun lk maçında forma şansı bulan Sedat Dursun, 2. Lig ekiplerinden Sancaktepe’den David Deniz Kılınç, Belçika Ligi KV Oostende takımıdan Hasan Özkan, Keçiörengücü'nden Erdal Öztürk, Sancaktepe'den  Mert Örnek, Ukrayna Ligi takımlarından FC Volyn Lutsk'tan  Cemal Kızılateş, Sloven Milli Takımı oyuncularından Roman Bezjak,  İstanbulspor'dan Muhammed Enes Durmuş ile  sözleşme imzaladı.

HOCA TRANSFER İSTEMEDİ, AMA..

Bilindiği üzere, Mesut Dilsöz kovulduktan(!) sonra takımın başına getirilen ve  Balıkesirspor'un hanesine 7 maçta 2 puan yazdıran tecrübeli teknik direktör Cihat Arslan, "ben transfer istemiyorum" demişti. 

Editör: Haber Merkezi